9 -11 oktober Surface 2012 in Den Bosch • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

9 -11 oktober Surface 2012 in Den Bosch

De tweejaarlijkse vakbeurs Surface 2012 in Den Bosch toont een oppervlak het verschil kan maken en presenteert daarvoor nieuwe oplossingen voor onder meer geleiding, afwerking, hittebestendigheid, corrosiewering en slijtvastheid.

Er zijn vele ontwikkelingen in het vakgebied oppervlaktebehandeling. Innovatieve technieken en grondstoffen zoals milieuvriendelijke reiniging, bijzondere coatings zoals non stick, solgel en antifouling, precisietechnieken, nanotechnologie, robotautomatisering en metalliseren komen aan bod tijdens de beurs.

 

Brabanthallen

Surface 2012 vindt plaats van 9 t/m 11 oktober in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch. Met ruim 175 exposanten is Surface 2012 25% groter dan haar voorgaande editie en daarmee veruit dé grootste vakbeurs voor oppervlaktetechniek in de Benelux. Naast de stands zijn er innovatie exposities zoals ’Future Skins’ van Materia en de genomineerden van de VOM Borghardt Award.

 

VOM Borghardt Award

Op dinsdag 9 oktober wordt in het Surface Theater de VOM Borghardt Award uitgereikt. De Award wordt toegekend aan een bedrijf dat een bijzondere prestatie of innovatie levert op het gebied van oppervlaktebehandeling van materialen. Aanmelden kan tot 14 september 2012 via secretariaat@vom.nl.

 

Surface Solutions

De expositie Expositie Surface Solutions toont met behulp van samples per thema zoals hardheid, steriliteit, precisiebehandeling, brandwerendheid, onderhoudsvriendelijkheid, antireflectie, slijtvastheid en hardheid uiteenlopende oppervlaktebehandelingen. Een vertrekpunt voor o.a. inkopers, constructeurs en productontwerpers voor gerichte oriëntatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven