Samenwerking Unisign en Encoma • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Samenwerking Unisign en Encoma

Met Encoma als Nederlandse vertegenwoordiging kan Unisign intensiever en efficiënter op klantwensen en ondersteuning inspelen (foto: Unisign)

Unisign heeft bekend gemaakt dat Encoma uit Weert de vertegenwoordiging van CNC-machines in Nederland uit gaat voeren. Volgens Unisign zal Encoma een grote toegevoegde waarde hebben voor de Nederlandse markt. Niet alleen zal de afstand tot klanten kleiner worden, ook kan er intensiever en efficiënter op klantwensen en ondersteuning worden ingespeeld.

Encoma wordt geleid door John Snijders met lange ervaring in het succesvol vertegenwoordigen van diverse CNC-machineleveranciers. Snijders heeft ook verscheidene jaren rechtstreeks voor Unisign gewerkt en is dus volledig op de hoogte van de bedrijfscultuur, toepassingsgebieden en machines.

Bedrijfsfilosofie

Unisign is uitgegroeid tot een bedrijf dat innovatieve CNC-machines levert aan klanten wereldwijd en in alle marktsegmenten. De kern van het succes is volgens Unisign een duidelijke bedrijfsfilosofie, waarin alle standaard machines op een zodanige manier worden ontwikkeld, dat ze ook op maat gemaakt kunnen worden, om de ideale oplossing voor iedere individuele klant te creëren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven