60 jaar LVD Company • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

60 jaar LVD Company

LVD Company bestaat 60 jaar. Het bedrijf viert zijn 60e verjaardag als innoverende ontwerper en fabrikant van machines bestemd voor de plaatbewerkingssector. Het bedrijf, dat in 1952 startte met de productie van hydraulische persen, is vandaag de dag uitgegroeid tot een toonaangevende constructeur van afkantpersen, pons- en lasersnijmachines.

Het thema van de 60e verjaardag wordt “Passion, Innovation, Solutions”. Een meer gedetailleerde historie van het bedrijf is hier te vinden.

“Een ervaren en toegewijd team in combinatie met een sterke langetermijnvisie, die er op gericht is om de meest geavanceerde plaatbewerkingstechnologie ten dienst te stellen van onze wereldwijde clientèle; dat verklaart waarom we er na zestig jaar nog steeds staan,” benadrukt Jean-Pierre Lefebvre, voorzitter van LVD Company over het 60 jarig bestaan.

 

LVD bestaat 60jaar PPEC kantpersenBehalve de nieuwste serie PPEC kantpersen beschikt LVD ook over hoogwaardige pons- en lasersnijmachines (foto: Paul Quaedvlieg)

 

LVD beschikt momenteel over productiefaciliteiten, sales en servicevestigingen in meer dan 45 landen. Naast het hoofdkantoor in Gullegem (B) heeft het bedrijf ook productieafdelingen in Frankrijk, Centraal-Europa, Azië en de Verenigde Staten, alsook technische centra in België, de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, China, Thailand, Korea, Maleisië en de Verenigde Arabische Emiraten. Het productgamma van LVD kan worden ingezet in diverse sectoren zoals uitbesteding/job-shop, metaalbewerking, transport, bouw, landbouw en elektrische & elektronische apparatuur.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven