60.000 bezoekers in Essen • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

60.000 bezoekers in Essen

Ondanks de moeilijke economische tijden, behield de 17e editie van Schweissen und Schneiden het hoge niveau van de beurs in 2005. Zes dagen lang toonden 1015 exposanten uit 42 landen noviteiten op las- en snijgebied.

In totaal kwamen 60.000 bezoekers van over de gehele wereld naar de beurs Schweissen und Schneiden in Essen (D) om informatie te vergaren over de nieuwste las-, snij- en coatingtechnieken. Een aantal technieken was zelfs live in demonstraties te aanschouwen.

 

Volgens Klaus Middeldorf, directeur van de DVS (Deutscher Verband für Schweißen und verwandte Verfahren), gaf de beurs goed weer waar het met lassen en snijden in de toekomst naartoe gaat, zowel technisch als commercieel gezien. “Veel exposanten hadden goede gesprekken tijdens de beurs en er werd ook goed zaken gedaan. Veel exposanten verwachten na de beurs een goede opvolging van de afspraken die gemaakt zijn.”

 

Meer dan 90% van de exposanten heeft al aangegeven om in 2013 weer in Essen present te zijn. Dan wordt Schweissen und Schneiden gehouden van 16 september tot en met 21 september.

 

S en S 2009

De redactie van Metaal Magazine was de eerste beursdag in Essen en maakte een fotoreportage van het meest belangrijke nieuws (foto: Paul Quaedvlieg).

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven