Ga naar hoofdinhoud

‘3D-scanning is goedkoper, sneller en veiliger’

3D-scanning en alle bijbehorende mogelijkheden zijn vrij onbekend. Lybover vindt dit jammer, want bij 3D-scanning is de kostprijs minimaal hetzelfde maar in veel gevallen voordeliger dan bij manueel meten. Tel daarbij de extra voordelen en de keuze is snel gemaakt, aldus het bedrijf.  

“In onze ervaring komt 3D-scanning er steeds voordelig uit,” zegt Filip Boels, CEO van Lybover. “Zo besparen we tijd en geld en winnen we aan veiligheid.”

Voordelen ‘legio’

“De voordelen zijn legio,” bevestigt ook Yves Vandenhende, head of Production/head of Projects van Lybover Metal. “We meten sneller en correcter. De pre-engineering is completer. Geen rework of verrassingen tijdens montage. Minder opmetingen op hoogte en minder aanwezigheid op de werf verhogen de veiligheid.”

“Met extra investeringen en een toegewijd scan-team schakelt Lybover in 2020 een versnelling hoger in de technologie van 3D-scanning”, aldus het bedrijf.

‘Uitgebreide ervaring’

“De uitgebreide ervaring van Lybover in engineering, project management, productie en montage in combinatie met 3D-scanning en engineering heeft een enorme impact op tijd, kosten en veiligheid. Daarom zijn 3D-scans al jaren de basis voor de engineering van allerhande projecten bij Lybover.”

Lybover beschikt over een team van 80 engineers die in uiteenlopende sectoren actief zijn. De verschillende business units bouwen installaties in tal van sectoren waarvoor de basis van de engineering wordt geleverd door 3D-scanning. Al meer dan 100 projecten zijn zo succesvol opgeleverd.

Campagne start

Door de voordelen wordt 3D-scanning ondertussen standaard voorgesteld aan de klant.

Om 3D-scanning bekender te maken, wil het bedrijf dit jaar een reeks seminars houden.

Ook wil Lybover een informatiecampagne starten om (potentiële) willen we klanten en potentiële klanten de voordelen van 3D-scanning en engineering laten ontdekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven