31 oktober open dag poedercoaten bij Vecomach • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

31 oktober open dag poedercoaten bij Vecomach

De poedercoatlijn is ingericht op het behandelen van verschillende metaalsoorten tot een formaat van 4 m x 2,3 m x 2,3 m (foto: Vecomach Metaalbewerking)

Vecomach Metaalbewerking in Emmeloord heeft deze maand een nieuwe poedercoatlijn in bedrijf genomen. Daarmee voorziet Vecomach Metaalbewerking in een toenemende behoefte bij OEM-ers aan totaalleveranciers, die complete producten kunnen leveren, inclusief oppervlaktebehandeling.

De poedercoatlijn wordt getoond tijdens een open dag op komende 31 oktober tussen 14.00 uur tot 21 uur. De open dag wordt georganiseerd in samenwerking met Verbruggen Palletizing Solutions, eveneens gevestigd in Emmeloord. De poedercoatlijn is niet alleen voor eigen productie bedoeld. Bedrijven kunnen er ook terecht met aangeleverde materialen om te laten poedercoaten. Vecomach Metaalbewerking beschikt over eenuitgebreide voorraad RAL kleuren, waaronder de metallic-kleuren 9006 en 9007. De ontwikkeling van de poedercoatlijn is mede gefinancierd met steun van een Europees fonds.

De  maximale stukmassa bedraagt 1.000 kg
De  maximale stukmassa bedraagt 1.000 kg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven