247TailorSteel start productie Oud Gastel • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

247TailorSteel start productie Oud Gastel

247TailorSteel heeft de productie in de tweede vestiging in Nederland, in Oud Gastel, officieel gestart. “Met de komst van de nieuwe fabriek in Oud Gastel versterken we onze positie in de markt en bieden we meer mogelijkheden voor onze klanten in Zuid-Nederland en België”, zegt Carl Berlo, CEO van het bedrijf.

De productielocatie nabij Roosendaal is de grootste vestiging van het bedrijf. Het pand omvat 25.000 m2 en staat op een terrein van 40.000 m2 groot.

Machinepark gefaseerd uitgebreid

Met de nieuwe productiefaciliteit groeit het machinepark van 247TailorSteel naar meer dan 50 lasersnijmachines, 40 kantbanken en 15 buislasers.

In eerste instantie worden er in Oud Gastel vijf lasersnijmachines, vier kantbanken, vier buislasersnijmachines en twee machines voor randafwerking geplaatst. Het machinepark zal gefaseerd uitgebreid worden.

De nieuwe vestiging in een al bestaand pand is in juni vorig jaar aangekondigd. Vlak daarna is de verbouwing gestart om er een productiefaciliteit van 247TailorSteel van te maken.

De bouw van de nieuwe fabriek levert in eerste instantie 75 nieuwe werkplekken op. Op langere termijn wordt verwacht dat ongeveer 250 werknemers er aan de slag kunnen gaan.

247TailorSteel Academy

“We leiden ons personeel op in onze eigen 247TailorSteel Academy”, zegt Eric Hengst, Plantmanager van de gloednieuwe vestiging in Oud Gastel. “Iedereen, met of zonder ervaring in de metaalbranche, kan binnen twee maanden zelfstandig bij ons aan het werk.”

De feestelijke opening van het pand is in juni.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven