Ga naar hoofdinhoud

247TailorSteel breidt uit naar Zuid-Duitsland

247Tailorsteel kondigt een nieuwe vestiging in Duitsland aan. Er wordt een nieuwe fabriek gebouwd in Langenau, tussen Stuttgart en München. “Deze stap draagt bij aan onze groeiambitie, versterkt onze positie in de markt en brengt meer mogelijkheden voor onze klanten in Zuid-Duitsland en Oostenrijk”, zegt Carl Berlo, CEO van het Nederlandse bedrijf.

Het betekent de derde productiefaciliteit in Duitsland, na Oyten (bij Bremen) en Hilden (bij Düsseldorf). De bouw van deze nieuwe, Zuid-Duitse vestiging start in de tweede helft van 2021 om naar verwachting in het najaar van 2022 volledig in gebruik te zijn.

De fabriek beslaat 15.000 m2 op een terrein van ruim 36.000 m2 en zal uiteindelijk aan 200 medewerkers werk bieden.

247TailorSteel gebruikt een volledig eigen machinepark. Gefaseerd zullen in Langenau 12 lasersnijmachines, 10 buislasers en 12 kantbanken worden geïnstalleerd.

De locatie Hilden is enkele maanden geleden geopend. Deze fabriek draait inmiddels volop en bedient klanten in Noordrijn-Westfalen en omliggende regio’s.

Marktaandeel en productiecapaciteit verhogen

Met de nieuwe uitbreiding wil het bedrijf het marktaandeel en de productiecapaciteit voor de klanten in Zuid-Duitsland (Baden-Württemberg, Beieren) en Oostenrijk verhogen.

“Dankzij ons Sophia-portaal kunnen klanten 24 uur per dag, 7 dagen per week online hun bestellingen plaatsen, in één minuut een offerte ontvangen en hun product binnen 48 uur geleverd krijgen”, aldus Berlo.

Het bedrijf heeft op dit moment in totaal 36.000 m2 productieoppervlakte. De hoofdvestiging staat in het Nederlandse Varsseveld. 247TailorSteel haalde vorig jaar een omzet van 90 miljoen euro en heeft meer dan 500 medewerkers en ruim 18.000 klanten.

Lees ook:

Nieuwe Duitse fabriek voor 247TailorSteel (23 september 2020)

247TailorSteel breidt verder uit in Duitsland (8 augustus 2019)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven