20 - 22 maart: MTMS in Brussel (B) • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

20 – 22 maart: MTMS in Brussel (B)

In maart wordt voor de eerste keer in Brussel Expo (B) de nieuwe vakbeurs MTMS (Materials Transformation & Machining Show) gehouden. De organisatoren van Metapro, Metapro Network Event en Indumation.be hebben deze Belgische technologiebeurs gezamenlijk opgestart.

Een doelstelling voor de MTMS is onder meer om op de beurs om het aanbod additive manufacturing, adhesive technology en digital manufacturing goed vertegenwoordigd te laten zijn in het exposantenaanbod. In het kader hiervan worden gesprekken gevoerd met oa Howest (Hogeschool West Vlaanderen, organisator van Prototyping Event), Sirris en Flanders Plastic Vision.Hier is een lijst te vinden van de exposanten van de MTMS.

 

Machinedemonstraties

“Machinedemo’s zijn de moeder van alle industriële vakbeurzen” is de mening van de beursorganisatie. Daarom pakt de organisatie uit met een specifieke Demohall (Paleis 11), waar de middenblokken enkel voorzien zijn voor het demonstreren van machines. Hier meer informatie over de Belgische beurs voor metaalproductietechniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven