18 juni International Customer Day van Halter • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

18 juni International Customer Day van Halter

De Halter LoadAssistant van Halter CNC Automation uit Amersfoort in opbouw bij Pneumotec in Issum (foto: Reinold Tomberg)

Westbrug Techniek in Wijchen, Walk Aandrijving in Heijen, Rokem in Nieuwegein, BMI Thegon in Baak en Klement in Klazienaveen nemen op 18 juni a.s. deel aan de International Customer Day van Halter CNC Automation. Bedrijven uit Nederland (en andere Europese landen), worden uitgenodigd een bezoek te brengen aan deze verspanende bedrijven die hun ervaring met de Halter LoadAssistant met anderen willen delen.

Er worden demonstraties verzorgd door de operators die dagelijks met de Halter  werken en het management van de deelnemende bedrijven vertelt, wat de Halter  voor hun productie output betekent. Tevens is er de mogelijkheid de Fastems fabriek (net over de grens in Duitsland) te bezoeken. Hier wordt de Halter  LoadAssistant geassembleerd.

Bekijk hieronder een video van de LoadAssistant:

Fastems

De Halter  LoadAssistant is door het Nederlandse Halter  CNC Automation in samenwerking met het Finse Fastems ontwikkeld en is iets meer dan een jaar geleden op de markt gebracht. Het robotsysteem is ontwikkeld voor het automatisch beladen van kleine en middelgrote series voor CNC draai- en freesbanken. Het systeem is e envoudig te bedienen, waardoor omstellen een kwestie van minuten is. Registratie: Registratie International Customer Day.

Abonnees van Metaal Magazine kunnen hier een artikel lezen over de LoadAssistent van Halter.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven