16 - 19 maart open huis bij WFL in Linz • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

16 – 19 maart open huis bij WFL in Linz

De M80-G Millturn zoals door WFL begin 2014 getoond op de Metav in Düsseldorf. Dit is voor WFL een middelgrote machine (foto's: Reinold Tomberg)

Medio maart demonstreert machinebouwer WFL in Linz (AT) weer een groot aantal complexe, grote machines voor compleetbewerken. Tijdens de vorige editie in 2013 was de redactie van Metaal Magazine onder de indruk van dit aantal: met wat overdrijving kun je stellen dat je in Linz meer grote machines voor compleetbewerken kunt zien dan op een EMO.

Zoals uit de uitnodiging blijkt (zie de bijlage hieronder) exposeert en demonstreert WFL in elk geval acht machines. Waaronder de grote imposante M120 Millturn / 6500 mm. De foto’s van 2013 geven een goede indruk van wat u in Linz kunt verwachten. Het is niet naast de deur, maar een bezoek is zeker aan te bevelen: indrukwekkende machinebouw.

uitnodiging WFL 

Een kijkje in de grote compleetbewerkingsmachine die WFL exposeerde tijdens de EMO Hannover 2013.
Een kijkje in de grote compleetbewerkingsmachine die WFL exposeerde tijdens de EMO Hannover 2013.

In ons land brengt Oude Reimer de machines van WFL op de markt. Als highlights zijn dit jaar aangekondigd: additive manufacturing, ‘bottle boring’ (contourvolgend binnenbewerken met extra, gestuurde assen) en U-tronix (dit is een virtuele, gestuurde U-as die in de gereedschapkop zit).

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven