14 m Ermak afkantbank voor Laura • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

14 m Ermak afkantbank voor Laura

Landré gaat een 2000-tons kantbank met een afkantlengte van 14,2 m van de Turkse machinebouwer Ermak leveren aan Laura Metaal Fabrications in Eygelshoven. De order voor een kantbank in een dergelijke grootte betreft voor beide bedrijven de grootste machine qua afmeting in hun bestaan.

Plantmanager Ernst Reijns van Laura Metaal Fabrications: “Bijzonder aan deze kantpers is dat Ermak deze kantbank met één bovenram en een uitlading van 1000 mm en dynamische bombering bouwt. Wij hebben op dit moment zes kantpersen staan en met deze 14,2 m Ermak zullen wij een van de grotere kantbanken in Nederland hebben.”

 

Machinebouw width =

Ermak gaat een 14,2 m/2000 tons kantbank bouwen voor Laura Metaal Fabrications in Eygelshoven (foto: Ermak/Landré).

 

Zes maanden

De Ermak Speedbend 14200-2000 heavy duty kantbank zal na een bouwtijd van zes maanden in delen per weg- en zeetransport naar Nederland worden vervoerd en onder supervisie van technici van Landré en Ermakin samenwerking met de transporteur bij Laura Metaal Fabrications worden opgebouwd. Ermak heeft al eerder een kantbank in een dergelijke afmeting geleverd. De video hieronder toont een lange afkantpers van Ermak in actie:

 

 

Grote producten

Commercieel Manager Tom Mansvelders van Laura Metaal Fabrications: “Dit is een belangrijke moment voor ons. Met deze 14,2 m kantpers nemen we een grote stap in wat wij onze klanten kunnen bieden. We combineren het zetten van grote producten met de kwaliteit en klantgerichtheid waar wij voor staan. Omdat Laura Metaal ook een eigen staalservice center heeft, hebben wij altijd het staal in huis om klant-specifieke oplossingen aan te bieden.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven