Nieuw platform Hypertherm • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Nieuw platform Hypertherm

Hypertherm komt met een nieuw platform voor de content van zijn CAM-software. Dat maakt dat informatie die voorheen op HyperthermCAM.com stond, nu migreert naar de wereldwijde website www.hypertherm.com. Het platform biedt klanten toegang tot het volledige Hypertherm-assortiment alsmede technische en klantondersteuning.

De verhuizing wordt ook aangegrepen om de gebruikerservaring voor klanten te verbeteren. Dit door opnieuw te kijken naar de manier waarop de informatie wordt gepresenteerd.

Het gaat daarbij om de gebruikservaring voor klanten van de CAM-softwareproducten van het bedrijf, zoals ProNest, Design2Fab en Rotary Tube Pro.

Casestudies en tips

Op het platform staat onder meer informatie over de CAM-softwareproducten van Hypertherm, casestudies van klanten, aanvragen voor het uitproberen van producten, en basiskennis voor deze productlijn, met trainingsmodules, video’s, artikelen en tips om problemen op te lossen.

Alle informatie is nu beschikbaar op hypertherm.com. Drie populaire voor klanten direct toegankelijke informatie-onderdelen zijn: productinformatie, technical support en kennisbase.

Hypertherm ontwerpt en produceert industriële snijproducten voor gebruik in diverse industrieën. De productlijn omvat snijsystemen, CNC-bewegings- en hoogteregelingen, CAM-nestingsoftware, robotsoftware en slijtdelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven