‘De Slimste Handen van Nederland’ start • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

‘De Slimste Handen van Nederland’ start

Technische vakmensen verdienen het om in het zonnetje gezet te worden. Daarom is ‘De Slimste Handen van Nederland’ verkiezing nu live. De verkiezing is bedoeld voor technische vakmensen ‘die het verschil maken’.

Technische vakmensen zijn onmisbaar. Daarom is het extra belangrijk waardering voor deze vakmensen te blijven uiten. Dat zegt CrossOver, initiatiefnemer van de verkiezing De Slimste Handen van Nederland.

“De technische vakgroep moet een podium krijgen, juist in tijden van tekorten in de arbeidsmarkt en veranderd werk à la energietransitie. Zonder deze vakgroep staan we nergens”, stelt het persbericht.

‘Hoog tijd’

“Een écht goede technicus werkt net zo goed met z’n hoofd als met z’n handen. Hij (of zij) is nieuwsgierig, kijkt vooruit, blijft zichzelf ontwikkelen, deelt z’n kennis, en is betrokken bij z’n bedrijf. Dit zijn de mensen die Nederland feitelijk draaiende houden.”

“Daarom wordt het hoog tijd om een prijs in het leven te roepen. Als waardering voor monteurs, installateurs, technici, operators en teams/afdelingen met deze technische vakmensen.”

‘In het zonnetje’

“De Slimste Handen verkiezing is een ideale manier voor werkgevers om hun waardering voor de technische werknemers te laten blijken. Met een nominatie zet je een vakman (of vrouw) in het zonnetje en laat je zien dat je ze ziet. Een super initiatief dat leuk is om onder de aandacht te brengen in jullie technische netwerk.”

Via de website kunnen mensen worden voorgedragen. Daarna beslist een jury wie van de genomineerden op 8 november de titel ‘De Slimste Handen van Nederland’ wint. Televisiemaker, acteur en presentator Maxim Hartman praat de bijeenkomst op 8 november aan elkaar.

De verkiezing ‘De Slimste Handen van Nederland’ werd tijdens het WENB Jaarcongres door CrossOver geïntroduceerd. Het initiatief wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdpartner WENB. Dit is de werkgeversvereniging voor de sectoren energie, grondstoffen, energie en omgeving, kabel & telecom en advisering.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven