Ga naar hoofdinhoud

Neem deel aan METAVAK 2020!

Op 6, 7 en 8 oktober 2020 vindt de 16e editie van METAVAK plaats in Evenementenhal Gorinchem. Hét jaarlijkse vakevent voor de metaalindustrie met een totaalaanbod voor verbindingstechnieken, machines, apparaten en technologieën voor metalen en kunststoffen. Gecombineerd met Welding Week powered by NIL is METAVAK dit jaar zelfs het enige fysieke event voor de gehele metaalindustrie!

Presenteer jouw producten en diensten aan de bezoekende ondernemers, inkopers, operators, (mede)beslissers en andere professionals uit de metaalbranche. Zij komen naar de vakbeurs om de nieuwste industriële productietechnieken te ontdekken, om branchegenoten de hand te schudden, praktische kennis te vergaren en uiteraard om persoonlijk in te kopen.

Maak gebruik van dit driedaagse contactmoment en zorg dat jij erbij bent tijdens METAVAK 2020!
Klik hier voor meer informatie of om jouw stand te boeken!

Bezoekers spreken vertrouwen uit

Uit onderzoek onder potentiële bezoekers blijkt dat zij positief zijn over een bezoek aan de vakbeurs. 81 procent van de respondenten uit ons onderzoek geeft aan de beurs te bezoeken indien de benodigde veiligheidsmaatregelen zijn getroffen. Uiteraard staan veiligheid en gezondheid bij het organiseren van de beurs voorop.

Smart Badge technologie

Tijdens METAVAK wordt gewerkt met de nieuwe Smart Badge technologie. Deze technologie maakt het voor bezoekers mogelijk om contactloos informatie op de stands van exposanten te scannen en zal nu een nog belangrijkere functie krijgen. De badge biedt een digitaal alternatief voor het schudden van handen of het uitwisselen van visitekaartjes. Na afloop van het beursbezoek ontvangt de bezoeker een e-mail met daarin een overzicht van alle exposanten die hij of zij gescand heeft.

Kennisprogramma

Om een bezoek aan METAVAK en Welding Week nog waardevoller te maken voor vakprofessionals, zal er een relevant beursprogramma zijn. In samenwerking met Metaalunie, Flam3D en NIL worden interessante kennissessies geboden in het kennistheater.

Meer weten over METAVAK?

Bezoek de website

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven