Voeding voor gepulseerd booglassen • Metaal Magazine
Spotlight

Amada Weld Tech biedt voedingen voor het gepulseerd booglassen voor precisielastoepassingen. De stroomvoorzieningen variëren van laboratoriummodellen met aanpasbare opties tot productiemachines met gestroomlijnde functies. Elk onderdeel wordt in eigen huis ontworpen en gebouwd, van apparatuur voor kleinschalige handmatige productie tot volledig geautomatiseerde systemen.

Met een volledig en gespecialiseerd productportfolio, ontwikkeld voor het nauwkeurig verbinden van materialen in diverse industriële sectoren, kan Amada Weld Tech Europe de juiste technologie bieden om aan de specifieke behoeften van de klant te voldoen.

Elke systeemoplossing is beschikbaar met eenvoudig te programmeren plc- of industriële pc-software. Ook profiteert elk systeem van SPC-integratie, automatische uitlijning, geavanceerde gebruikersinterfaces, diagnostiek op afstand, CNC-beweging, robotica en producttransportsystemen, zoals vereist.

1 tot 4 uitgangen

De systemen zijn verkrijgbaar in modellen met 1, 2, 3 en 4 uitgangen, zodat bij productieautomatisering met hoge snelheid één enkele voeding kan worden gebruikt. Standaardmodellen met één uitgang zijn de PA-60P en PA-200P. Modellen met meerdere uitgangen zijn verkrijgbaar van 20 tot 60 ampère.

Elke eenheid produceert een puls van nauwkeurig geregelde stroom. Een speciaal ontwikkeld boogstartsysteem omvat een hoogspanningsgelijkstroomimpuls, die werkt met een stabiliserende stroombron. Dit garandeert een consistente boogontsteking met minimale stralingsinterferentie. Alle modellen bieden gasstroomcontrole en spanningsbewaking, om boogstoring te detecteren.

Stabiele output

Gesloten-lustechnieken zorgen voor stabiele outputs, onafhankelijk van temperatuur, kabellengtes en variaties in de netvoeding. Amada Weld Tech Europe bereikt dit door middel van getransistoriseerde uitgangsregeling en een analoog feedback- en aandrijvingscircuit. Dit besturingssysteem reageert snel op procesveranderingen en stabiliseert de uitvoer, waardoor consistentie wordt gewaarborgd.

 

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven