Spotlight

De Cromvoirtse uit Oisterwijk is een metaalbedrijf dat nooit stilstaat. Niet in ontwikkeling en niet in productie. Onze kracht is razendsnel leveren, zodat alles op het juiste moment op de juiste plaats is, aldus het bedrijf.

“In de afgelopen 37 jaar zijn we uitgegroeid tot één van de meest geavanceerde metaalbedrijven van Nederland. Dankzij kennis, ervaring en non-stop ontwikkeling zijn we een belangrijke en betrouwbare partner voor de hele Nederlandse metaalverwerkende industrie.”

Een kleine impressie

Onze mogelijkheden? Uitgebreide voorraad in staal, RVS en aluminium, lasersnijden en kanten tot 4 meter, buislasersnijden tot rond 240 mm, zagen van kleine tot grote profielen, diverse nabewerkingen waaronder ontbramen, tappen & soevereinen van staal, RVS en aluminium.

Of het nu gaat om grote series, kleine series of enkel stuks. Dankzij vergaande automatisering is onze fabriek 24 uur per dag in bedrijf.  Via het webportaal kunnen klanten 2D- en 3D-bestanden uploaden. Binnen enkele minuten ontvangt de klant dan offerte of orderbevestiging.

Direct aan de slag

Doordat het webportaal gekoppeld is aan het machinepark kunnen wij direct aan de slag in de fabriek. In de fabriek staat een Kasto platenmagazijn met circa 1000 palletplaatsen. Vanuit dit magazijn worden 4 lasersnijmachines geheel geautomatiseerd bevoorraad.

Zelfs het uitrapen en afleggen op pallets wordt deels verwerkt door een machine. Deze machine (Astes genaamd) zorgt ervoor dat snijwerk direct kan worden ingepakt na productie en op transport kan.

Voor producten die nog gekant moeten worden, staat de taxi al klaar. Met een AGV (automated guided vehicle) komt de transportkar met snijwerk op de juiste locatie aan. Volledig geautomatiseerd uiteraard. Op deze manier gaat er minder tijd verloren aan het vervoeren van producten in de fabriek.

Onze vakmensen zorgen ervoor dat de producten worden voorzien van de juiste zettingen.

Nieuwe 3D-buislaser

Dit jaar is het machinepark uitgebreid met een 3D-buislaser. Met deze multifunctionele fiberlaser vergroten we onze capaciteit en de mogelijkheden. Het buislasersnijden is niet alleen voor grote series prijstechnisch interessant maar zeker ook voor kleine series of enkelstuks!

Ook op onze zaagafdeling hebben onze klanten een keuze uit een ruime voorraad materialen en mogelijkheden.

De Cromvoirtse is groot geworden met het bieden van service. De mogelijkheid tot het afhalen van orders bij de afhaalbalie is voor veel klanten prettig en wordt veel gebruik van gemaakt. Uiteraard beschikken we ook over 4 eigen vrachtwagens en een goede samenwerking met koeriers om uw orders te laten  bezorgen.

Korte levertijden

Elke dag opnieuw streven we naar verbetering in kwaliteit en efficiëntie. Zodat we tegen een scherpe prijs en met korte levertijden kunnen leveren. Door het werken met robots zorgen we  er naast  tijdswinst in het productieproces ook voor dat producten zo krasvrij mogelijk verwerkt worden.

Met al deze automatisering lijkt het of De Cromvoirtse manloos kan produceren. Wij noemen het manarm, want zonder onze vakmensen kunnen we niet. Wel kunnen we dankzij deze automatisering efficiënter en meer volume produceren samen met deze vakmensen. Deze vakmensen treft u al wanneer u contact met ons opneemt, aan de afhaalbalie & verkoop.

Contact

Wilt u graag persoonlijk contact? Uw gehele order plaatsen via ons webportaal? Of een combinatie van beide? Aan u de keuze!
Neem vrijblijvend contact met ons op om uw wensen te bespreken.

 

 

 

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven