Workshop BySoft software Bystronic • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Workshop BySoft software Bystronic

Algemene informatie

Datum
woensdag 11 december
Start
12:00
Eindigt
16:30
Locatie
Hardinxveld-Giessendam

Offline programmeren kan een zegen en tevens een vloek zijn. Ingewikkelde software, gebrekkige connecties met de ERP software, gebrek aan overzicht enzovoort, allemaal thema’s die Bystronic in ogenschouw heeft genomen bij het ontwerpen van de nieuwe BySoft 7 software. Bystronic heeft getracht eenvoud te brengen in dit complexe geheel.

Om nu zelf te kunnen ervaren wat de werkelijke kracht is van BySoft 7 zal Bystronic op 11 December een informatiemiddag organiseren. Tijdens deze sessie zal inhoudelijk worden ingegaan op de vele functionaliteiten die BySoft 7 te bieden heeft zoals kostencalculaties, de geïntegreerde Designer van Solid Works, de supersnelle en krachtige nesting mogelijkheden en nog vele andere aspecten. Tevens bieden we na afloop de mogelijkheid om de software mee te nemen en zelf te testen.

Wilt u weten welk voordeel BySoft 7 voor u oplevert? Maak dan gebruik van deze dag en neem na afloop uw testversie van 3 maanden kosteloos mee naar huis. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen zullen wij trachten de locatie zo dicht mogelijk bij u in de buurt te organiseren. Aanmelden kan hier.

 

Het programma van de workshop zal als volgt eruit zien:

 

12:00 Ontvangst en lunch
12:30 Welkomstwoord en inleiding door Erik Metternich 
(Sales Manager, Bystronic)
12:45 BySoft 7 versus Bysoft 6 door Hans van de Meerakker
(Area Manager Nederland, Bystronic)
Upgraden naar BySoft 7 betekent een grote stap vooruit voor alle bestaande gebruikers van BySoft. We zullen tonen wat er verbeterd is in BySoft 7 en welke besparingen en gebruiksgemak u dit gaan opleveren. 
13:30 New maintenance platform door Beat Rhyner
(Product Manager Software, Bystronic)
14:30 Koffietijd
14:45 Succesvol offertes maken met BySoft 7 door Hans van de Meerakker
BySoft 7 heeft een nieuwe kostprijscalculatiemodule waarmee u op basis van uw werkelijke snijparameters een nauwkeurige kostprijscalculatie voor snijden kunt maken maar ook andere bewerkingen kunt u calculeren. Deze vormen een uitstekende basis voor uw succesvolle offertes.
15:45 Instructie installeren proeflicentie BySoft 7 
16:30 Vragen en afsluiting met een drankje


Heeft u interesse om de workshop bij te wonen dan heten wij u van harte welkom. U kunt zich via deze link inschrijven. Gelieve de firma naam, het aantal personen (max. 2 per firma) en de locatie te vermelden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven