Wheels of Steel 2014 • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Wheels of Steel 2014

Algemene informatie

Datum
zondag 21 september
Locatie
Helmond

Wheels of Steel 2014

Na het succes van vorig jaar wordt dit jaar op zondag 21 september wederom het Wheels of Steel fietsevenement georganiseerd. Op deze dag ontmoeten vakmensen elkaar in een sportieve atmosfeer, waarbij plezier en prestatie hand in hand gaan. Vorig jaar trok dit wielerspektakel 125 enthousiaste fietsfanaten, gesplitst in een groep wielrenners en een groep mountainbikers.

Na de grote belangstelling van vorig jaar heeft de organisatie van Wheels of Steel het aantal startplaatsen uitgebreid zodat er dit jaar plek is voor 200 genodigden uit de metaalbranche. Het fietsevenement wordt door ISCAR Nederland iseen van de grootste leveranciers van verspanende gereedschappen. CNC-Consult & Automation onderscheidt zich al jaren op de markt voor de service gerichte verkoop van CAD/CAM-Software, 3D-Scanners, 3D-printers en software ontwikkeling, door vooruit te denken. Slijptechniek van der Vleuten is heer en meester in het produceren van verspanende gereedschappen.,  Kusters Metaalbewerking is dé expert als het gaat om Precision Parts productie. Gelderblom CNC-machines biedt een complete lijn Japanse kwaliteit CNC machines aan voor de metaal industrie. Metaal Magazine het vakblad op het gebied van de metaal be-en verwerkende maak industrie en in samenwerking met de Helmondse wielerclub R.T.C. “Buitenlust” georganiseerd.

De organisatie staat garant voor een mooie en afwisselende fietsroute door de omgeving van Helmond. Elke deelnemer ontvangt een wielertenue voorzien van de logo’s van de organiserende bedrijven. Na afloop van de tocht kan de dag onder het genot van een hapje en een drankje gezellig worden afgesloten. Tevens wordt er een kwalitatieve racefiets of mountainbike onder de deelnemers verloot.

Op zondag 21 september om 10:00 uur is de ontvangst in Helmond en om 10:45 gaan de renners van start. Voor meer informatie wheelsofsteel@iscar.nl

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven