Wheels of Steel • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Wheels of Steel

Algemene informatie

Datum
zondag 22 september t/m maandag 23 september 2013
Locatie
fietstocht

Onlangs hebben zes verschillende bedrijven uit de metaalverwerkende industrie de koppen bij elkaar gestoken voor het opzetten van een relatiedag. De organiserende bedrijven zijn een brede afspiegeling van de top van de Nederlandse maakindustrie inclusief haar toeleveranciers.
Slijptechniek van der Vleuten is heer en meester in het produceren van verspanende gereedschappen. ISCAR Nederland is een van de grootste leveranciers van verspanende gereedschappen. Leves Metaal ziet zich als wereldklasse in draaien en frezen voor kleine of grote seriegrootte. CNC-Consult & Automation onderscheidt zich, door vooruit te denken, al jaren op de markt voor de service gerichte verkoop van CAD/CAM-Software, 3D-Scanners, 3D-printers en software ontwikkeling. Kusters Metaalbewerking is dé expert als het gaat om Precision Parts productie en Gelderblom CNC-machines biedt een complete lijn Japanse kwaliteit CNC machines aan voor de metaal industrie.

Op 22 september 2013 wordt er onder de naam “Wheels of Steel” voor genodigden een wielren en mountainbike tocht georganiseerd met afsluitende barbecue. Op deze dag ontmoeten vakmensen elkaar in een sportieve atmosfeer, waarbij plezier en prestatie hand in hand gaan. De fietstocht wordt in samenwerking met de Helmondse wielerclub R.T.C. “Buitenlust” georganiseerd. Voor meer informatie kunt u mailen naar wheelsofsteel@iscar.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven