Vakman in een half jaar • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Vakman in een half jaar

Algemene informatie

Datum
donderdag 3 april
Start
15:30
Eindigt
20:00
Locatie
Hengelo

Randstad Techniek en STODT Toekomsttechniek organiseren voorlichtingsbijeenkomst.

Vakman in een half jaar.

Voorlichting

Donderdag 3 april om 15.30 uur vindt er bij STODT Toekomsttechniek een voorlichting plaats over het project ‘Vakman in een halfjaar’. Deze bijeenkomst is bedoeld voor potentiele kandidaten, hun ouders en andere geïnteresseerden. Inhoudelijk wordt er ingezoomd op het project en ook Kenteq gaat vertellen over de marktbewegingen in de techniek. Ook vindt er een uitgebreide rondleiding plaats door de opleidingslocatie en de werkplaats van de toekomst.

 

Randstad Techniek

Voor het project zoekt Randstad Techniek mensen die een baan in de verspaning ambiëren en een afgeronde MBO opleiding hebben. Zij gaan in een halfjaar geschoold worden tot start bekwaam verspaner. Na diplomering krijgt de kandidaat gegarandeerd een jaarcontract aangeboden bij Randstad Techniek. Randstad Techniek voorziet middels dit project in de toenemende vraag naar verspaners in de flexibele schil van bedrijven.

 

Over STODT

STODT Toekomsttechniek helpt klanten in de industrie met het verbeteren van productie- en engineering-processen, om te komen tot een blijvend hoger rendement. STODT Toekomsttechniek verzorgt daartoe meer dan 250 verschillende opleidingen op MBO- en HBO-niveau, zowel via open inschrijvingen als maatwerk. De opleidingen zijn kortlopend, praktijkgericht en aangepast aan de nieuwste technologische ontwikkelingen. Daarnaast biedt STODT Toekomsttechiek advisering aan, op het snijvlak van techniek en organisatie.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven