Trotec Road Show • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Trotec Road Show

Algemene informatie

Datum
woensdag 18 juni t/m donderdag 19 juni 2014
Locatie
Hasselt (B)

Trotec gaat weer ‘on the road’, ditmaal richting het zuiden. Voor een ieder die inspiratie wil opdoen voor zijn/haar onderneming organiseert Trotec een Road Show in het Holiday Inn Hotel te Hasselt (België). Deze vindt plaats op 18 en 19 juni 2014.

De vele mogelijkheden van een lasermachine worden tijdens de show gedemonstreerd: van (foto)spiegels graveren, stempels maken, plexidisplays maken, model- en maquettebouw, wegbewijzering tot het personaliseren van drinkbekers. Hiervoor worden verschillende lasermachines ingezet: de Speedy 100, de Speedy 300 en de Speedy 300 Flexx.

Naast de exclusieve promoties en de demonstraties kunnen bezoekers een passend advies van productexperts verwachten. Bezoekers zijn welkom op woensdag 18 juni van 13.00 tot 19.00 uur en donderdag 19 juni van 09.00 tot 15.00 uur. Aangezien Hasselt bekend staat als Hoofdstad van de Smaak zullen er smaakvolle souvenirs klaar liggen voor de bezoekers. Aanmelden kan via de Trotec Laser website.
Over Trotec Laser:
Trotec is een internationale producent van pasklare laseroplossingen met een breed gamma van toepassingen; van lasergraveren en -snijden tot industrieel markeren. De hoge kwaliteit van de uitgebreide lijn van lasergraveer-, lasersnij- en lasermarkeermachines, gecombineerd met de ongeëvenaarde service, hebben Trotec gemaakt tot één van de toonaangevende producenten van computergestuurde laserapparatuur en markeringssystemen. De machines van Trotec zijn in meer dan 90 landen over de wereld verkocht.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven