Trotec Laser Open Huis • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Trotec Laser Open Huis

Algemene informatie

Datum
vrijdag 7 november t/m maandag 10 november 2014
Locatie
Haaksbergen

De najaars editie van het Trotec Open Huis is in aantocht! Van 7 t/m 10 november staan de deuren wagenwijd voor een ieder die meer informatie wil over de mogelijkheden van lasergraveren, -markeren en/of –snijden. De bezoekers kunnen zelf ervaren hoe makkelijk de lasermachines te bedienen zijn.

Trotec Lasersystemen
Al onze machines zullen aanwezig zijn, van het compacte model de Rayjet tot aan de nieuwe grootformaat SP500. Sinds de introductie van de Speedy 500 in 2007, heeft Trotec er wereldwijd honderden geïnstalleerd. Het snijden en graveren van grootformaat materialen is vooral belangrijk voor het bewerken van acrylaat, in de signage en display industrie, modelbouw of voor scholen en universiteiten. In de laatste jaren heeft ons R&D team nieuwe ideeën ontwikkeld – ook dankzij de positieve feedback van klanten – daarom nu beschikbaar de SP500. Tijdens het Open Huis zullen de nieuwe functies van de SP500 uitgebreid gedemonstreerd worden.
Nieuw: JobControl Vision
Trotec presenteert tijdens het Open Huis de nieuwe software JobControl Vision. De eenvoudig te bedienen software voor extreem nauwkeurige bewerking van gedrukte materialen. Met de Vision module van Trotec’s lasersoftware JobControl® kunt u geweldige laserbewerkingen op papier, karton, acrylaat en vele andere materialen bewerkstelligen. Het systeem ‘leest’ de registratiepunten van de afbeelding. Afwijkingen worden herkend door de intelligente software en het snijbestand wordt direct en automatisch aangepast.

 

Naast de lasersystemen en de Trotec noviteiten zullen eveneens de Trotec laser- en graveermaterialen gepresenteerd worden. Natuurlijk is er ook tijd om als bezoeker zelf aan de slag te gaan met de laser.


Openingstijden Trotec Open Huis

  • Vrijdag 7 november van 13.00 tot 20.00 uur
  • Zaterdag 8 november van 10.00 tot 17.00 uur
  • Zondag 9 november van 11.00 tot 17.00 uur
  • Maandag 10 november van 09.00 tot 15.00 uur

 

Aanmeldingen voor het Open Huis zijn welkom via de website van Trotec: www.troteclaser.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven