Ga naar hoofdinhoud

TIV Gorinchem

Algemene informatie

Datum
dinsdag 17 januari t/m vrijdag 20 januari 2012
Locatie
Gorinchem

TIV Gorinchem – 17, 18 en 19 januari 2012

 

Meer informatie

 

Op 17, 18 en 19 januari staat Evenementenhal Gorinchem drie dagen lang in het teken van dè Technische Industriële Vakbeurs. Een groot gedeelte van de beursvloer is alweer gevuld met een verscheidenheid aan exposanten. Leoni Blokhuis verantwoordelijk voor deze vakbeurs is enthousiast over het aantal inschrijvingen tot nu toe. “Dagelijks blijven de inschrijvingen voor deze vakbeurs  binnen komen. Gelukkig kunnen we iedere editie weer vertrouwen op exposanten die er sinds de eerste editie in 2006 al bij zijn. Ook deze editie mogen we bedrijven verwelkomen die deze editie voor het eerst deelnemen. Voor een relatief lage prijs heeft u een groot bereik. Natuurlijk helpt onze full service formule daar ook bij, veel werk wordt uit handen genomen en de exposanten kunnen zich volledig richten op de bezoekers”.

 

Zeven jaar geleden heeft Evenementenhal haar activiteiten uitgebreid naar Gorinchem, naar regio West en Midden Nederland. Juist deze centraal liggende regio leent zich uitstekend voor TIV, welke voor de zesde editie plaats vindt. “Vanwege de toegankelijkheid en hoeveelheid industriegerichte bedrijven liggen hier voor exposanten dan ook mooie kansen om nieuwe en belangrijke contacten op te doen,”verteld Blokhuis.

 

Alle branches zijn weer vertegenwoordigd tijdens de Technische Industriële Vakbeurs, te denken aan oppervlaktebehandeling, bewerken en verwerken van metalen, intern transport, kunststof en rubberverwerkende industrie, aandrijftechniek, industriële automatisering & CAD/CAM, gereedschappen en materialen, en opleidingsmogelijkheden. Een kleine greep uit de terugkerende exposanten zijn onder andere; Brevini Groep, Eriks/ A.J. Wielens, Oortman Rubber, Mafa Plastics, HPS Techniek, Meijer Plaatbewerking, Paul Meijering Metalen.

 

Entreebewijs

Heeft u nog geen entreebewijs aangevraagd om deze vakbeurs te bezoeken, ga dan nu naar onze compleet vernieuwde website om u gratis te registreren.

 

Elke beursdag geopend van 13.00 – 21.00 uur.

 

Full service formule

Exposanten kunnen zich volledig richten op de bezoekers. Evenementenhal zorgt voor de rest. Van een compleet ingerichte standunit, gratis parkeren tot geheel verzorgde catering voor exposanten en bezoekers. Een belangrijk onderdeel van de full service formule is de uitnodigingsservice. Exposanten mogen adressen van hun relaties aanleveren, middels een relatielijst. De organisatie zorgt dat, na ontdubbeling, de relaties een entreebewijs ontvangen. Middels een brief worden de relaties geïnformeerd namens welk(e) bedrijf(ven) hij/zij is uitgenodigd. Hierdoor wordt de kwaliteit van de bezoekers gewaarborgd, wordt een bezoek laagdrempelig, zodat beursdeelname ook echt effectief is. Dat mag u met recht full service noemen!

 

Beursorganisatie, Leoni Blokhuis , tel. 0523-289876, of e-mail: leoniblokhuis@evenementenhal.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven