Ga naar hoofdinhoud

TechniShow | Ontmoet bij IHC

Algemene informatie

Datum
woensdag 11 maart
Locatie
Kinderdijk

Jaarbeurs en FPT-VIMAG verbinden

Jaarbeurs en brancheorganisatie FPT-VIMAG organiseren voor het eerst TechniShow | Ontmoet, een event met als doel ketenpartners in de productieketen met elkaar in gesprek te brengen. Op 11 maart komen bedrijven uit de productietechnologie en de scheepsbouw samen bij IHC Holland en IHC Fabrication in Kinderdijk om elkaar te ontmoeten en kennis te delen. ‘Verbinden – verdiepen – verwaarden’ is het motto.

Verbinden
Verbinden doet het event door leden van FPT-VIMAG, klanten van TechniShow, hun afnemers en eindklanten bij elkaar te brengen om nieuwe inzichten met elkaar te delen. Voor TechniShow is dit een nieuwe aanpak. Markt Manager Gert Jan Braam legt uit: “Er is veel behoefte aan verdieping en sectorgerichte informatie die de bedrijven verder helpt in hun strategische bedrijfsvoering. FPT-VIMAG en Jaarbeurs ontsluiten deze middag kennis en de meest recente trends en innovaties. Dit initiatief is gestart om in die behoefte te voorzien. Het komende jaar zullen wij ook op andere locaties in het land TechniShow | Ontmoet organiseren. Hierbij komen verschillende sectoren aan bod.”

FPT-VIMAG voorzitter Richard Boske voegt toe: “TechniShow is meer dan alleen een vakbeurs; het omvat diverse activiteiten waar de schakels in de productieketen elkaar ontmoeten en hun kennis delen. ‘Maken mogelijk maken’ is de ambitie van onze branche. Het symboliseert de dynamiek waarbij verschillende partijen in de maakindustrie met al hun know-how samenkomen.”

Verdiepen
Tijdens deze eerste TechniShow | Ontmoet presenteren twee prominente sprekers hun visie op de sector scheepsbouw. De verdieping ligt in handen van Jaap Kouwenhoven, Managing Director van IHC Fabrication en Peter Zoeteman, Manager Director van Netherlands Maritime Technology. De deelnemers krijgen onder andere inzicht in de markt van de Europese scheepsbouwindustrie, welke trends en drivers deze industrie bewegen, sector forecasts, nieuwe productietechnieken en smart yards. Braam besluit: “Naast de verdieping is er ook ruimte om te netwerken. Het event wordt daarom afgesloten met een inspirerende rondleiding bij Royal IHC en aansluitend een diner op locatie.”

Hier aanmelden

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven