Techni-Show 2014 • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Techni-Show 2014

Algemene informatie

Datum
dinsdag 11 maart t/m vrijdag 14 maart 2014
Locatie
Utrecht

Techni-Show 2014

11 -14 maart 2014

Jaarbeurs Utrecht

 

Meer informatie

 

Techni-Show is de grootste vakbeurs voor industriële productietechnieken, verwerking en bewerking van metalen, kunststoffen, toebehoren en hulpmiddelen binnen de Benelux. Op de eerste beursdag is tevens de uitreiking van de Techni-Show innovatie Awards en de Made in Holland Award.

De beurs kent de sectoren: machines voor verspanende- en niet verspanende bewerking, meettechniek-vision, perslucht- & vacuümtechniek, verbindingstechniek, productieautomatisering, informatie- en kennisoverdracht, machinegereedschappen, werkplaatstechniek en –inrichtingen en reinigings- en oppervlaktebewerkingsmachines.

Op en rond de beursvloer vinden tal van activiteiten plaats. De bezoeker krijgt een totaaloverzicht van producten en draaiende machines en wordt door middel van inhoudelijke sessies en workshops op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen in de branche. Denk hierbij onder andere aan lasertechnologie, 3D-printen, hoge-snelheid verspanen, moeilijk te bewerken materialen, trends in productietechnologieën, seminars voor inkopers en de presentatie van de uitkomsten van een trendonderzoek in de maakindustrie.

Tegelijkertijd met Techni-Show vindt ESEF plaats. Dit is de vakbeurs op het gebied van toeleveren, uitbesteden, productontwikkeling en engineering.

 

Openingstijden
Dinsdag 11 maart: 10.00 – 17.30 uur
Woensdag 12 maart: 10.00 – 17.30 uur
Donderdag 13 maart: 10.00 – 21.00 uur
Vrijdag 14 maart: 10.00 – 17.30 uur

Meer informatie over Techni-Show 2014 is te vinden via www.technishow.nl

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven