Ga naar hoofdinhoud

Teach-in draaien Dormac

Algemene informatie

Datum
donderdag 19 november t/m vrijdag 20 november 2015
Locatie
De Goorn

Machineleverancier Dormac CNC Solutions organiseert in de aanloop naar haar open huis op donderdag 19 en vrijdag 20 november in samenwerking met Siemens Nederland een seminar over teach-in draaien. Door de eenvoud in bediening is teach-in draaien nog steeds een interessante draaitechniek om enkelstuks, kleine series of lange assen te draaien.

Dormac zal dit samen met Siemens Nederland demonstreren op een FAT TUR MN1350-8000tdc en een FAT TUR630MN-2000tdc, beiden met Siemens besturing. Tijdens dit korte seminar wordt ingezoomed op de mogelijkheden van dit type teach-in draaibanken en de eenvoudige programmeermogelijkheden. De totale sessie zal zo’n 1,5 tot 2 uur duren waarna bezoekers de mogelijkheid hebben om te netwerken en om de andere machines in de showroom te bekijken. Naast de FAT teach-in draaimachines staan nog 13 draai- en freesmachines demogereed bij Dormac opgesteld.

 

Alle FAT teach-in draaimachines zijn uitgerust met een Siemens 840 D sl (incl Shopturn) CNC-besturing. Volgens Joost Verschure, commercieel directeur bij Dormac, sluiten de teach-in draaibanken van FAT goed aan bij het leveringsprogramma van Dormac. “Met name als de werkstukken die gedraaid moeten worden groter worden, is de FAT teach in draaibank een goede aanvulling. Het is een kwaliteitsdraaibank met een eenvoudige bediening.” FAT levert een groot aantal opties voor de draaibanken, zoals een automatische turret met 8 gereedschap posities, hydraulische bediening van de klauwplaat tot en met volledige C-assen en freesunits.

 

Programma voor donderdag 19-11-2015
13.30 uur ontvangst
14.00 uur start seminar en demo’s op de FAT machines
16.00 uur einde seminar gedeelte met mogelijkheid tot netwerken.

Programma voor vrijdag 20-11-2015
9.30 uur ontvangst
10.00 uur start seminar en demo’s op de FAT machines
12.00 uur einde seminar gedeelte met mogelijkheid tot netwerken.

 

Aanmelding
Gezien het beperkte aantal plaatsen (25 per sessie) is reservering noodzakelijk. Aanmelding bij Albertine Slootstra per telefoon op 0229-542485 of per mail naar a.slootstra@dormac.nl met daarin de vermelding van de dag en het aantal personen

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven