Symposium Projectbeheersing • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Symposium Projectbeheersing

Algemene informatie

Datum
donderdag 26 juni
Locatie
Houten

ManEngenius en Koninklijk Instituut van Ingenieurs (KIVI) organiseren het Symposium Projectbeheersing op donderdag 26 juni 2014.

ManEngenius en Koninklijk Instituut van Ingenieurs (KIVI) organiseren op donderdag 26 juni gezamenlijk het Symposium Projectbeheersing. Het programma van het Symposium Projectbeheersing biedt verdiepende informatie voor professionals die te maken hebben met het vakgebied Projectbeheersing. Er zijn lezingen, best practises en er is uitgebreide gelegenheid tot ontmoeten en netwerken. Bij inschrijving voor 30 mei krijgen deelnemers 20,00 euro korting. Leden van Koninklijk Instituut van Ingenieurs (KIVI) krijgen 20,00 euro extra korting.

Het programma

De dagindeling is als volgt:

13:00 uur – 13:50 uur: Inloop, koffie, thee, gelegenheid tot netwerken
13:50 uur – 14:00 uur: Opening en welkomstwoord, door de heer ing. Jeroen Erkamp, directeur van ManEngenius
14:00 uur – 15:00 uur: Lezing en discussie ‘De mystiek van het opleveren van projecten binnen planning, budget en kwaliteit’, door de heer ir. ba. Paul Janssen, directeur van Ponton B.V.
15:00 uur – 15:15 uur: Hapjes en drankjes, gelegenheid tot netwerken
15:15 uur – 16:15 uur: Lezing en discussie: ‘BIM en de consequenties op uw project’; hoe organiseer je een BIM project en wat betekent dat voor de organisatie? Door de heer Rob Oud (MSc), Managing Director van Cad&Company
16:15 uur – 16:30 uur: Hapjes en drankjes, gelegenheid tot netwerken
16:30 uur – 18:00 uur: Interactie met de Manager Bedrijfsvoering Projectbureau A2 Maastricht, de heer ir. Albert Gerrits
18:00 uur – 19:30 uur: Uitgebreide Netwerkborrel met warme hapjes

Datum en locatie
Datum: donderdag 26 juni 2014
Locatie: Valk Hotel Houten

Inschrijving en kosten
Deelname aan de dag bedraagt 195,00 euro. Bij inschrijving voor 30 mei ontvangen deelnemers 20,00 euro korting. Leden van Koninklijk Instituut van Ingenieurs (KIVI) ontvangen 20,00 euro extra korting. Inschrijven kan via de website www.manengenius.nl. Directe link: http://www.manengenius.nl/kennisclusters/projectbeheersing/inschrijfformulier-symposium-projectbeheersing,-georganiseerd-door-manengenius-en-kivi/

Over ManEngenius
ManEngenius is een kennispartner voor expertise en kwaliteit, gespecialiseerd in het leveren van ingenieurs- en adviesdiensten aan publieke en commerciële organisaties. Met ruim 100 betrokken ingenieurs en consultants – mannen en vrouwen – zorgt de organisatie voor kwaliteitsoplossingen bij de realisatie van technische projecten en processen van zowel grote als kleine, nationale en internationale opdrachtgevers. ManEngenius – anno 1992 – verleent haar diensten met een persoonlijke touch.

Over het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI)
Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) is de beroepsvereniging van ingenieurs en techniekstudenten. Het behartigt de belangen van ingenieurs en ondersteunt haar leden in hun beroepsuitoefening. Daarnaast legt KIVI in maatschappelijke thema’s de rol van techniek uit en maakt de waarde van techniek voor de samenleving zichtbaar. KIVI telt momenteel ruim 20.000 leden.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven