Ga naar hoofdinhoud

Solidworks CAD2M

Algemene informatie

Datum
donderdag 16 oktober
Locatie
Arnhem

Op donderdag 16 oktober  van 14:30 tot 21:00 organiseert CAD2M op Papendal in Arnhem haar jaarlijkse relatiedag.  Tijdens deze dag willen wij graag onze kennis en uitgebreid netwerk met u delen. Het hoogtepunt van de dag is presentatie van het vernieuwde SOLIDWORKS 2015.We demonstreren hier nieuwe hulpmiddelen en oplossingen die uw engineering en productiviteit een boost kunnen geven.

Met veel relaties slaat CAD2M al meer dan 20 jaar de brug van idee naar product. Daarom is het thema dit jaar: strategisch partnerschap. Dit is mogelijk in samenwerking met de experts van CAD2M. Zij kunnen helpen uw organisatie nog beter, effectiever en efficiënter te laten functioneren. bijvoorbeeld  door het optimaliseren van werkprocessen, het verbeteren van de dagelijkse productiviteit en verlaging in operationele kosten. 

 Het Olympisch Sportcentrum Papendal is bij uitstek geschikt om CAD-CAM gebruikers te informeren over hoe bedrijven actief in de ontwerp- en maakindustrie de resultaten kunnen verbeteren door de onderlinge samenwerking te versterken. Daarnaast zal dit jaar een nieuw product van SOLIDWORKS worden gepresenteerd.  

 Naast bovengenoemde demonstraties zijn er verschillende interessante CAD-CAM partners, gebruikers en specialisten die toegankelijke stands bemannen om met u van gedachten te wisselen over uw 3D ervaringen. 

Voor de CAD2M relatiedag kunt u zich inschrijven op www.cad2m.nl.              De programmering en up-to-date informatie over het event is ook op de website terug te vinden.Ook kunt u altijd contact met ons opnemen op telefoonnummer: 0314 377 050

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven