SolidWorks 2013 • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

SolidWorks 2013

Algemene informatie

Datum
dinsdag 2 oktober t/m woensdag 3 oktober 2012
Locatie
Arnhem

De eerste SolidWorks 2013 presentatie in Nederland met gastspreker André Kuipers .

 

Dinsdag 2 oktober organiseert CAD2M in samenwerking met SolidWorks haar jaarlijkse relatiedag. Het thema is “passie voor techniek”. Ruimtevaarder André Kuipers zal een lezing houden waarin hij zal vertellen hoe de passie voor techniek zijn avonturen heeft beïnvloed. Engineers van CAD2M zullen als eerste in Nederland de nieuwe SolidWorks 2013 versie demonstreren. Daarnaast zijn er specifieke CAD/CAM & PDM oplossing die getoond worden in verschillende deelsessies. Ook is er voor deelnemers uitgebreid de mogelijkheid met elkaar te netwerken tijdens de lunch en enkele netwerksessies.

Het evenement vindt plaats in Burgers’ Zoo en is bedoeld voor bestaande en toekomstige CAD2M relaties actief in de ontwerp- en maakindustrie. Geïnteresseerden kunnen zich telefonisch aanmelden: 0314 377050.

 

CAD2M automatiseert en integreert complete ontwerp- en productieomgevingen in de ontwerp- en maakindustrie. Dit doen zij door het leveren van intuïtieve en geïntegreerde oplossingen voor al uw 3D ontwerp uitdagingen. “Wij slaan met u de brug van idee naar product.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven