Ga naar hoofdinhoud

SIOS Meßtechnik Demo tour

Algemene informatie

Datum
dinsdag 22 januari t/m zaterdag 26 januari 2013
Locatie
Diverse plaatsen

Titel persbericht: Aanmelden voor SIOS Meßtechnik Demo tour 22, 23 en 24 januari

Van 22 tot 24 januari 2013 organiseert Te Lintelo Systems een Demo tour samen SIOS Meßtechnik GmbH. SIOS is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van precisie metrologische instrumentatie.

Wilt u een demonstratie bijwonen? Stuur een e-mail met uw gegevens naar Te Lintelo Systems , wij nemen contact met u op voor het plannen van een afspraak.

De laserinterferometric vibrometers van SIOS zijn ideale instrumenten om nauwkeurig, zonder contact, tijdelijke veranderingen in posities van objecten of oppervlakten te bepalen en biedt de mogelijkheid mechanische vibraties te detecteren met een frequentie van 0 tot 500 kHz. Deze instrumenten zijn speciaal ontworpen, gebaseerd op het bewezen concept van onze SP-S miniatuur “plane-mirror” interferometer series. De meetkoppen van de SP-S interferometer series zijn uitgevoerd met extra optische componenten, die metingen op oppervlakten met willekeurige ruwheid mogelijk maken.

Het complete systeem bestaat uit modulair ontworpen elektronische units, waaronder een laser, een compact ontworpen meetkop en diverse interfaces. De glasvezel gekoppelde interferometer zet de bewegingen langs hun optische assen om in interferentie patronen, die verstuurd worden naar de snelle, hoge resolutie, demodulatie elektronica voor verwerking. Met speciale data-analyse software bedient u dit systeem en krijgt u alle resultaten op uw scherm.

Te Lintelo Systems bv – SIOS Meßtechnik GmbH
www.tlsbv.nl
0316-340804

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven