Safety&Health@work • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Safety&Health@work

Algemene informatie

Datum
dinsdag 8 april t/m woensdag 9 april 2014
Locatie
Rotterdam

Op dinsdag 8 en woensdag 9 april 2014 vindt in Ahoy Rotterdam de beurs Safety&Health@work plaats. Naast de vele stands van leveranciers van producten en diensten is er dit keer een gratis programma op maat met meer dan dertig Kennissessies van hoog niveau en een congres in samenwerking met de Stichting PPM (de samenwerkende beroepsverenigingen NVVK, BA&O) en de NVAB. De beurs is een initiatief van Vakblad Arbo en de brancheverenigingen AVAG en HCW. Daarnaast werken alle relevante kennispartijen, verenigingen, stakeholders en bedrijven mee aan dit vakevent over veiligheid en gezond werken.

 

Voor wie bestemd?

De stands op de beursvloer kennen een grote variëteit. Het doorlopende programma met 30 gratis kennissessies van hoog niveau en het gratis congres is opgezet voor risicoprofessionals en arboprofessionals, zoals veiligheidskundigen, arbeidshygiënisten, bedrijfsartsen, A&O’ers, arbo- en KAM-coördinatoren en preventiemedewerkers. Maar ook voor inkopers, verzekeringsdeskundigen, securitymanagers, or-leden en HR-managers is er nieuwe, actuele kennis op te doen.

 

Sterk inhoudelijk programma

Op dinsdag 8 april staat het beursprogramma vooral in het teken van arbeidsveiligheid, gezondheid, externe veiligheid, security en verzekeren. Op diezelfde dag vindt ook het congres Handen en voeten aan kennis plaats samen met de Stichting PPM (NVVK, BA&O) en NVAB. Op woensdag 9 april is het programma geconcentreerd rond arbeidsveiligheid, gezondheid, HR, or, preventiemedewerker en inkoop.

Aan het programma werken onder andere mee: de Stichting PPM, (NVVK, BA&O) en NVAB, TNO, TU Delft, FNV Bondgenoten, ISZW, ministerie van Defensie, FNV Bondgenoten, Nederlands Centrum voor Beroepsziekten, NEN, VenVN, NVBF en AVAG en HCW.

Op de beursvloer vinden keynote speeches plaats van respectievelijk dr. Carel Hulshof, bijzonder hoogleraar Arbeids- en Bedrijfsgeneeskunde, prof. dr. ir. Pieter van Gelder, Professor of Safety and Security Science TU Delft en Rafael Gallis van TNO.

 

Award

Tijdens de beurs wordt de Nationale Veiligheidsaward uitgereikt en zijn vele (spectaculaire) activiteiten te zien. Volg de ontwikkelingen op de website www.safetyandhealthatwork.nl.

 

Informatie

Beurs: Safety&Health@work

Datum: 8 en 9 april 2014

Plaats: Rotterdam, Ahoy

Website: www.safetyandhealthatwork.nl

 

In Ahoy vindt op 8, 9 en 10 april ook de Emergency Expo plaats. Een beurs voor partijen die betrokken zijn bij rampenbestrijding, risicomanagement en crisisbeheersing: www.emergencyexpo.nl

 

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven