Robotevent Romias • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Robotevent Romias

Algemene informatie

Datum
vrijdag 12 juni
Locatie
Enter

Robotevent ‘Opening the Future’ bij Romias

Enter, mei 2015 – Op vrijdagmiddag 12 juni organiseert Romias, specialist op gebied van productieautomatisering voor de verspanende industrie, een inspirerend robotevent ‘Opening the Future’. Met dit event wil de robotintegrator laten zien welke middelen zij inzet om de automatisering van de metaalbewerkende machines naar een hoger niveau te tillen.

Romias ontwikkelt en bouwt al ruim 8 jaar klantspecifieke automatiseringsoplossingen voor de verspanende industrie. Volgens Martijn Jansen van Romias is er voor veel bedrijven nog een drempel om te beginnen met de automatisering van hun machines, terwijl aan de andere kant de high-tech bedrijven al bezig zijn hun automatisering naar een hoger niveau te tillen. “Bedrijven die zich nog oriënteren willen we laten zien dat automatisering eerder rendabel kan zijn, dan vaak nog wordt gedacht, ook bij enkelstuks. En bedrijven die al begonnen zijn met automatisering willen we helpen om tot een nog hoger niveau te komen.”

Met haar kennis, ervaring en toepassingen op het gebied van productie- automatisering heeft Romias bij menig project bewezen complexe vraagstukken niet uit de weg te gaan. Martijn Jansen: “Voor een aantal toonaangevende bedrijven uit de high-tech maakindustrie is dat reden geweest om samen met ons de productie-automatisering naar het niveau van Industrie 4.0 te tillen. Naast de automatisering van de machines kan Romias ook het logistieke proces integreren in de gehele oplossing door gebruik te maken van onbemand rijdende voertuigen. Hoe we dat doen, gaan we op 12 juni laten zien.”

Vrijdag 12 juni, vanaf 13.30 uur robotevent ‘Opening the Future’
meld u aan op www.romias.nl/openingthefuture

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven