Ga naar hoofdinhoud

Open huis Okuma

Algemene informatie

Datum
woensdag 28 november t/m zaterdag 1 december 2012
Locatie
Krefeld (D)

Okuma houdt open huis in Krefeld

 

De Japanse fabrikant van gereedschapmachines Okuma houdt van 28 tot en met 30 november a.s. open huis in de Europese vestiging te Krefeld (183 km vanaf Utrecht). Ook Nederlandse gebruikers van Okuma draaimachines en bewerkingscentra en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom om kennis te nemen van de nieuwe ontwikkelingen in het leveringsprogramma. 

 

Okuma behoort tot de belangrijkste leveranciers van gereedschapmachines voor de metaalverwerkende industrie. In de Benelux staan inmiddels meer dan 1500 machines van dit fabricaat opgesteld. De fabrikant dankt deze positie o.a. aan innovatieve machineconcepten en de ‘degelijkheid’ van de machines; de machines gaan lang mee zonder in te boeten aan precisie. Het afgelopen decennium ontwikkelde Okuma drie fundamentele verbeteringen op het gebied van verspanende machinetechnologie, die voor bijna het gehele programma zijn doorgevoerd: het Thermo Friendly Concept, het CollisionAvoidance System en MachiningNavi. Het zijn deze concepten die tijdens het open huis in Krefeld centraal zullen staan.

 

Tijdens het open huis verzorgt Okuma onder andere demonstraties met de draaifreesmachine Multus die in twee grootten wordt geëxposeerd: B400 en B750. Eveneens aanwezig het in 2010 geïntroduceerde horizontale bewerkingscentrum MB-8000H. Aan de hand van het verticale, vijfassige bewerkingscentrum MU500-VA-L met palletwisselaar worden de voordelen van MachiningNavi gedemonstreerd. Andere machines tijdens het open huis zijn het verticale bewerkingscentrum MP-46V, het draaicentrum LT3000 EX (waarbij o.a. het antibotsingssysteem CAS wordt toegelicht), de LB3000 EX draaimachine, de CNC-draaibank met twee parallelle spindels 2SP-150H en twee verticale bewerkingscentra van de nieuwe serie Genos.

 

Gelderblom CNC Machines BV, Houten

Tel.: 030 24 12 541

www.gelderblom.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven