Ga naar hoofdinhoud

Open Huis DMG/Mori Seiki

Algemene informatie

Datum
dinsdag 19 juni t/m zaterdag 23 juni 2012
Locatie
Bielefeld (D)

Van 19 tot en met 23 juni houdt DMG/Mori Seiki Open Huis in de fabriek in Bielefeld (D). Er staan 35 machines onder spaan en er zijn speciale roadshows. Er is een wereldpremière in de vorm van de CNC-automaatdraaimachine Sprint 50/3.

Tijdens het Open Huis zijn er speciale ‘roadshows’. Op dinsdag 19 juni staat alles in het teken van de medische techniek. Het programma varieert van speciale bewerkingsmachines, gereedschappen en koelsmeerstoffen, CAD/CAM tot en met instel-, opspan- en meettechniek. Er is actuele informatie over de validatie van productieprocessen en live demonstraties op enkele machines. Op 20 juni komen vijf-assige bewerkingen aan bod met zwenkrondtafel en lineaire aandrijvingen, tijdbesparende CAM-programmering, de Heidenhain iTNC 530 besturing en meer. Op 21 juni gaat het om universeeldraaien, met als highlights de direct drive VDI revolver met veel vermogen, de Siemens 840D solutionline besturing met Shopturn 3G, opspantechnieken en de modernste gereedschappen.

 

Bielefeld ligt op zo’n twee uur rijden vanaf de Nederlands/Duitse grens. Aanmelden voor het Open Huis in Bielefeld kan via DMG/Mori Seike Benelux in Veenendaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven