Open Huis Almi • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Open Huis Almi

Algemene informatie

Datum
zaterdag 26 september
Locatie
Vriezenveen

ALMI toont vernieuwingen tijdens Open Huis

‘Smart Machining’ is meer dan innovatieve metaalbewerking.

Op zaterdag 26 september a.s. laat Machinefabriek ALMI bezoekers in de praktijk kennismaken met het Smart Machining-concept. Tijdens het Open Huis van 11.00 tot 16.00 uur krijgen geïnteresseerden een beeld van vooruitstrevende metaalbewerkingstechnieken. Op het eigen bedrijfsterrein aan de Wierdenseweg 82-86 (langs het kanaal) in Vriezenveen zullen er tevens korte presentaties worden gehouden in samenwerking met partnerbedrijven.  Dit betreft de integratie van ICT in werkvoorbereiding en machineaansturing. Maar ook opspantechnieken om machinewisseltijden te beperken.  Kortom, onderwerpen die inhoud geven aan het begrip ‘Smart Machining: making products first time right, flexible and just-in-time’. Het Open Huis heeft een brede opzet: ALMI ontmoet graag professionals in machinebouw en metaalbewerking, maar ook inwoners van Vriezenveen en buren zijn van harte welkom. En voor de kinderen is er natuurlijk passend vertier. Nadere informatie treft u op URL. www.almi.nl/openhuis of via E. info@almi.nl of T. 0546-561353.

Unieke positie

Als fabrikant van steenknippers, pijpuitslijpers en pijpuitklinkers voert ALMI een assortiment eigen producten. De verkoop vindt plaats via een wereldwijd dealernetwerk. Daarnaast legt ALMI zich toe op toelevering aan de machinebouw. Een belangrijke klantengroep is de internationale landbouwwerktuigenindustrie. Deze combinatie van activiteiten geeft ALMI een unieke marktpositie. En bovendien biedt het de mogelijkheden om door ‘slimme automatisering’ de beschikbare machinecapaciteit voor samengestelde bewerkingen optimaal te benutten. De focus ligt hierbij op de combinatie van (robot)lassen, nabewerkingen zoals frezen en assemblage.

Verder is ALMI volop bezig om de technieken op het gebied van Smart Industry (ook wel Industrie 4.0 genoemd) in te passen binnen de bedrijfsvoering. Tijdens korte presentaties worden stand van zaken en toekomstvisie gekenschetst. Voor meer informatie: URL: www.almi.nl/openhuis; E. info@almi.nl of T. 0546-561353.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven