Ga naar hoofdinhoud

Open dag Zuidberg Staalservice

Algemene informatie

Datum
zaterdag 8 maart
Start
10:00
Eindigt
15:00
Locatie
Ens

Open Dag Zuidberg Staalservice

Op zaterdag 8 maart van 10.00 – 15.00 uur opent Zuidberg Staalservice in Ens haar deuren voor publiek. U kunt tijdens de Open Dag kennis maken met het unieke productieproces van Zuidberg. U ziet onder andere de modernste laser-, plasma en autogeen snijmachines in het nieuw gebouwde High Tech Centrum voor metaalbewerking van 10.000 m², wat het bedrijf in november 2013 in gebruik heeft genomen.

Investeren in een constructieve toekomst

U ervaart tijdens de Open Dag hoe het bedrijf uit de Noordoostpolder investeert in een constructieve toekomst. Sinds de oprichting in 1982, is Zuidberg een toonaangevend familiebedrijf dat actief is over de gehele wereld. Door gebruik te maken van de modernste computergestuurde ontwikkel- en productietechnieken, is Zuidberg op kwaliteit én een breed leveringsprogramma onderscheidend in de markt. De 4 productgroepen Frontline Systems, Tracks, Transmissions en Staalservice zijn samen met de ca. 225 enthousiaste medewerkers de peilers van het bedrijf.

Altijd al nieuwsgierig geweest naar Zuidberg, haar producten en het productieproces? Kom dan langs.

Laat u bijpraten door de medewerkers van Zuidberg en bekijk alle nieuwe technische productiemiddelen en faciliteiten die het bedrijf in de Noordoostpolder biedt. Zuidberg is voortdurend op zoek naar talentvolle en enthousiaste collega’s op verschillende niveaus en afdelingen. U kunt tijdens de Open Dag de stand van Personeelszaken bezoeken voor meer informatie en actuele vacatures bij Zuidberg.

 

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven