Ga naar hoofdinhoud

Open dag Vecomach

Algemene informatie

Datum
vrijdag 31 oktober
Locatie
Emmeloord

Vecomach Metaalbewerking in Emmeloord heeft deze maand een compleet nieuwe poedercoatlijn in bedrijf genomen. Daarmee voorziet Vecomach Metaalbewerking in een sterk toenemende behoefte bij O.E.M.-ers aan totaalleveranciers, die complete producten kunnen leveren, inclusief oppervlaktebehandeling.

Op de speciaal hiervoor gelanceerde website www.poedercoat.com vindt u antwoord op vragen als: ‘waarom poedercoaten?’, ‘hoe gaat het proces in z’n werk?’ en ‘welke kleuren, maten en gewichten?’

Open Dag 31 oktober 2014
De poedercoatlijn is voor relaties en bezoekers te bewonderen tijdens de Open Dag op 31 oktober a.s. U kunt dan ook kennis maken met de andere specialiteiten van Vecomach, zoals engineering en Research & Development, de productiefaciliteiten, assemblage en logistieke ondersteuning. U bent welkom tussen 14.00 uur tot 21 uur. De Open Dag wordt georganiseerd in samenwerking met Verbruggen Palletizing Solutions, eveneens gevestigd in Emmeloord.

Vecomach Metaalbewerking is gevestigd aan de Dukaat 5, 8505 BC in Emmeloord.

Ook voor aangeleverde materialen
De poedercoatlijn is niet alleen voor eigen productie bedoeld. Bedrijven kunnen er ook prima terecht met aangeleverde materialen om te laten poedercoaten. Vecomach Metaalbewerking beschikt over een zeer uitgebreide voorraad RAL kleuren, waaronder de metallic-kleuren 9006 en 9007. Afwijkende kleuren zijn in korte tijd te leveren.

De poedercoatlijn is geheel ingericht op het behandelen van verschillende metaalsoorten tot een formaat van 4 x 2,3 x 2,3 m. Het maximale stukgewicht bedraagt 1.000 kg.

Er worden geen schadelijke oplosmiddelen gebruikt en overtollig poeder wordt opnieuw gebruikt. Dat maakt poedercoaten tot een zeer duurzaam en milieuvriendelijk lakproces.

De ontwikkeling van de poedercoatlijn is mede gefinancierd met steun van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling van de Europese Commissie.

Voor meer informatie over de dienstverlening van Vecomach Metaalbewerking kunt u terecht op www.vecomach.nl, telefonisch op 0527 – 638 530, of via info@vecomach.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven