Open dag Kemet • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Open dag Kemet

Algemene informatie

Datum
dinsdag 28 mei t/m donderdag 30 mei 2013
Locatie
Bergen op Zoom

Kemet Europetoont innovaties tijdens opendag en seminar

 

Kemet Europe te Bergen op Zoom organiseert op 28 en 29 mei 2013 een open dag respectievelijk een seminar vanwege haar nieuwe presentatie- en demonstratieruimte. De bezoeker kan dan kennis maken met een uiterst moderne, transparante omgeving inclusief een cleanroomachtige ruimte met (volautomatische) ultrasone reinigings- en vlaklepmachines. Ook is er een trainingslokaal ingericht voor het polijsten van (spuitgiet)matrijzen. Op 29 mei geldt een speciaal dagprogramma waarbij het accent specifiek ligt op ultrasoon precisie reinigen met o.a. aandacht voor de juiste vloeistofkeuze, positionering van moeilijke stukken, spoelen met demi-water en het controleren en meten van de reinheid van de reinigingsvloeistof en de werkstukken zelf.

 

Seminar precisie reinigen

Tijdens de opendag presenteert Kemet Europe alle innovaties die zij recent heeft doorgevoerd. Gedurende de seminar is er extra aandacht voor het ultrasoon precisie reinigen en demonstreert Kemet Europe nieuwe en bestaande ultrasone reinigingssystemen, waaronder een FISA volautomatisch meerstaps high-end reinigingssysteem voor precisie onderdelen en een grotere  matrijsreiniger. Ook zijn kleinere standaard reinigingstanks te zien van o.a. Kemet en Branson.

 

Voor de ‘special touch’ tijdens de seminar zijn verschillende toeleveranciers bereid gevonden infosessies te verzorgen over o.a. :

 

–       Nieuwste generatie neutraalreinigers, door Kluthe Benelux BV

–       Specifieke positionering van moeilijke stukken, door Kögel GmbH

–       Is spoelen met demi-water reinigen?, door BWT Nederland BV

–       Hoe vuilheid in reinigingsvloeistof meten en controleren?, door Technex BV

–       Meten van reinigheid van een component; technologie en normen,

door Pamas GmbH – Benelux

 

Direct na de infosessies en op een aparte informatiemarkt kan de bezoeker specifieke vragen voorleggen aan de specialisten van de verschillende disciplines.

 

Klaar voor de toekomst

Kemet Europe heeft hard achter de schermen gewerkt en aanzienlijk geïnvesteerd om het bedrijf klaar te stomen voor de toekomst. Voortdurende ontwikkelingen in precisie oppervlakte-technieken zoals technisch polijsten, vlakleppen en ultrasoon precisie reinigen, waarbij consumenten steeds hogere eisen stellen, hebben Kemet Europe daartoe doen besluiten. Om deze reden onderging de werkplaats van Kemet Europe een ware metamorfose en is het productengamma uitgebreid. Hiermee draagt Kemet Europe uit dat zij voorop loopt  in deze hightech evoluties.

 

Gratis deelname

Deelname aan de opendag én seminar is gratis, echter wel na aanmelding vooraf. Aanvang om 10.00 uur tot 16.30 uur. Indien gewenst, is lunchen ter plaatse mogelijk. Voorregistratie via info@kemet-europe.com of www.kemet-europe.com.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven