On & Offshore 2012 • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

On & Offshore 2012

Algemene informatie

Datum
dinsdag 27 maart t/m vrijdag 30 maart 2012
Locatie
Gorinchem

On & Offshore 2012  

De vierde editie van de vakbeurs On & Offshore staat gepland van dinsdag 27 t/m donderdag 29 maart 2012 in Evenementenhal Gorinchem.  On & Offshore is een gespecialiseerde vakbeurs gericht op de olie-, gas-, duurzame-, petrochemische- en baggerindustrie. Met deze vakbeurs wordt een netwerkplatform geboden aan ondernemers en bedrijven om o.a. huidige en potentiële relaties uit deze branche te ontmoeten, producten en/ of diensten onder de aandacht te brengen, informatie uit te wisselen en ideeën op te doen.

 

Afgelopen voorjaar hebben ruim 200 deelnemers en 5.556 bezoekers een geslaagde derde editie mogen ervaren. Inmiddels hebben alle oud-exposanten de deelname informatie voor 2012 ontvangen en hebben vele bedrijven aangegeven wederom met een stand aanwezig te zullen zijn.

 

IRO

In 2012 is de branchevereniging IRO wederom ondersteunend partner van On & Offshore Gorinchem. IRO  zet zich als branchevereniging in voor ruim 400 bedrijven die als Nederlandse toeleveranciers werkzaam zijn binnen de olie- en gasindustrie. IRO zal tevens met een stand op de beurs aanwezig zijn.

 

Mocht u interesse hebben voor deelname aan On- & Offshore Gorinchem, dan kunt u hiervoor contact opnemen met de beursorganisatie.

 

Meer informatie vindt u op www.evenementenhal.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven