Metalektrodag 2014 • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Metalektrodag 2014

Algemene informatie

Datum
donderdag 20 maart
Start
09:30
Eindigt
17:00
Locatie
Amersfoort
Meer informatie

Metalektrodag 2014: innovatieve hr-oplossingen voor en door metalektrobedrijven

Op donderdag 20 maart kunnen metalektrobedrijven in de Rijtuigenloods in Amersfoort tijdens de Metalektrodag 2014 innovatieve hr-oplossingen ophalen en delen in 10 interactieve workshops. Het is een uniek evenement voor én door metalektrobedrijven. Het opleidingsfonds Stichting A+O Metalektro faciliteert deze dag waar zich inmiddels al honderden deelnemers voor hebben aangemeld. Delen met en leren van elkaar is het belangrijkste doel van de Metalektrodag. Deelname is exclusief voor bij A+O aangesloten bedrijven.

Bedrijven bedenken vaak slimme en innovatieve oplossingen voor vraagstukken op het gebied van opleiden en ontwikkelen. Oplossingen waarvan het zonde zou zijn als deze achter de gesloten deuren van het bedrijf bleven. Tijdens de Metalektrodag zijn ze toegankelijk voor collegabedrijven.

Hoe kan ik de doorlooptijd van mijn productie verkorten en het rendement verbeteren? Waar haal ik (hbo) geschoold, jong technisch talent vandaan? Hoe kan ik oudere werknemers nog langer inzetten met hun schat aan kennis en ervaring? Wat kan ik doen om medewerkers nog meer te motiveren? Hoe kan ik ook in crisistijd succesvol zijn? In 10 interactieve workshops krijgen de bezoekers antwoord op deze en nog veel meer vragen.
Gastspreker is Martijn Aslander. Een inspirerende ondernemer die met gemak de verbinding legt tussen trends in de samenleving en het hr-vak in de metalektrobranche. Dagvoorzitter is Erik Peekel, één van de meest gevraagde dagvoorzitters van Nederland.

Kijk hier voor meer informatie over de verschillende workshops. Klik hier voor het programma. Geïnteresseerd om deze bijzondere dag bij te wonen? Meld u hier aan.

Bij de Stichting A+O Metalektro zijn 1200 bedrijven aangesloten, die werk bieden aan circa 140.000 mensen. De stichting werkt in opdracht van het bestuur dat wordt gevormd door vertegenwoordigers van de sociale partners in de Metalektro. Namens de werkgevers is dit Vereniging FME-CWM en namens de werknemers FNV Bondgenoten, CNV Vakmensen, De Unie en VHP2.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven