LaserEvent • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

LaserEvent

Algemene informatie

Datum
dinsdag 17 april t/m woensdag 18 april 2012
Locatie
Enschede

Alle bezoekers kunnen tijdens het komende Industrial LaserEvent (dinsdag 17 april aanstaande) t een bedrijfsindividueel adviesgesprek voeren over de kostenbesparingen die met moderne laserbronnen mogelijk zijn. Ter plekke kan een adviseur de kostenbesparing doorrekenen. Deze besparingen kunnen wel €30.000 tot zelfs € 60.000 per jaar bedragen voor een bedrijf dat lasersnijdt.

 

Het Laser Applicatie Centrum voert ook dit jaar het project ‘Moderne laserbronnen’ uit. In dit project is een rekenmodel ontwikkeld waarbij een adviseur voor elk bedrijf kan berekenen welke kostenbesparingen er te halen zijn door moderne laserbronnen in te zetten. Uit gevoerde gesprekken tot nu toe bleek dat een gemiddeld bedrijf met een lasersnijmachine wel €30.000 tot zelfs € 60.000 per jaar kon besparen door over te gaan op een moderne laserbron.

 

Reden om tijdens het Industrial LaserEvent (dinsdag 17 april aanstaande in Enschede) speeddates aan bezoekende bedrijven aan te bieden. Hierbij kan de bedrijfsspecifieke situatie direct doorgerekend worden door de adviseur. Het bedrijf ziet direct de te behalen kostenbesparingen op basis van het advies.

 

Het Industrial LaserEvent wordt jaarlijks georganiseerd om zowel (toekomstige) gebruikers, leveranciers en onderzoekers in 1 dag bij te praten over trends in materiaalbewerking met lasers. Het gaat dan om trends in onderzoek, die dus in enkele jaren voor de industrie beschikbaar komt, en trends in de industrie. Het Industrial LaserEvent wordt georganiseerd door Universiteit Twente, M2i, Syntens, Lightmotif en het het Laser Applicatie Centrum.

 

Meer informatie over het Industrial LaserEvent is te vinden op de website http://www.industrial-laserevent.nl/ Opgeven voor een speeddate kan via laserevent@lac-online.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven