Ga naar hoofdinhoud

Introductie SolidWorks

Algemene informatie

Datum
donderdag 21 maart t/m vrijdag 22 maart 2013
Locatie
Groningen

In samenwerking met het Noorderpoort organiseert Cadmes een introductie in SolidWorks.

Op donderdag 21 maart 2013 organiseert Cadmes in samenwerking met het Noorderpoort een introductie in SolidWorks. De introductie vindt plaats van 13:00 – 17:00 uur aan de Euvelgunnerweg 17 in Groningen.

 

Tijdens deze middag krijgen deelnemers demonstratie van SolidWorks, vervolgens gaan zij zelf aan de slag met het 3D CAD ontwerpsysteem. Ook zal het Noorderpoort een presentatie geven over hoe zij aansluiting vinden bij het bedrijfsleven. Deelname is kosteloos.

 

“Een goede samenwerking tussen het bedrijfsleven en het onderwijs wordt steeds belangrijker, daarom kiezen wij ervoor om samen met het Noorderpoort deze middag te organiseren. Daarnaast willen wij met deze workshop engineers, die niet dagelijks met SolidWorks werken, de kans bieden om zelf uit te proberen hoe SolidWorks evolueert en waar ze in hun eigen werk kunnen optimaliseren”, aldus Caroline van Beijnen, manager brand & events bij Cadmes.

 

Over het Noorderpoort

Het Noorderpoort is een onderwijsinstelling voor voortgezet onderwijs, mbo, volwasseneneducatie en contractactiviteiten.

 

Met 22 verschillende locaties verspreid in de regio Noord-Nederland, ruim 17.500 cursisten en 1.600 medewerkers is het Noorderpoort het grootste ROC (regionaal opleidingscentrum) in Noord-Nederland. Binnen de sector Techniek wordt SolidWorks toegepast bij de opleidingen Engineering en  Werktuigbouwkunde.

 

Over Cadmes

Cadmes optimaliseert ontwerp- en productieprocessen door het leveren van intelligente ICT-producten (CAD, CAM, CAE, PDM en PCF), consultancy, training en de beste support in de industrie. Het hoofdkantoor staat in ’s-Hertogenbosch, waarnaast Cadmes eigen vestigingen heeft in Almelo (NL), Gent, Gosselies (B), Keulen en Hannover (D). Meer informatie op www.cadmes.com

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven