Ga naar hoofdinhoud

Informatiebijeenkomst Limis

Algemene informatie

Datum
woensdag 25 maart
Start
09:15
Eindigt
13:30
Locatie
Tilburg

Limis organiseert op 25 maart 2015 een informatiebijeenkomst met het thema: ‘Exit Excel, welkom planningssoftware. Met dezelfde gegevens wèl goed gepland.’

Plant u uw productie ook met behulp van Excel en vindt u dat ook zo statisch en bewerkelijk? Vindt u dat u  onvoldoende grip, inzicht en flexibiliteit heeft? Met planningssoftware Limis Planner bent u in staat om met dezelfde Excel gegevens een optimale planning  en workflow te verwezenlijken. U ziet bottlenecks op tijd aankomen, kunt doorlooptijden verkorten en de leverbetrouwbaarheid verbeteren.

Met planningssoftware kunt u op vele niveaus plannen. De één plant grof en heeft voldoende aan werklastbeheersing en signalering van bottlenecks in de de capaciteitsplanning. De ander wil daarnaast graag tot in detail plannen, heeft behoefte aan een automatische scheduler die  taken in de optimale volgorde plaatst, zorgt voor verbeterde bezettingsgraad en automatisch mensen aan taken toewijst.

Hoe wilt u plannen?

Limis belicht de uitgebreide mogelijkheden van planningssoftware Limis Planner tijdens de informatiebijeenkomst in Gilze op woensdag 25 maart 2015.

U bent dan tevens in de gelegenheid om te sparren met andere productiebedrijven.

Zo werkt Limis Planner i.c.m. Excel

Limis heeft een standaard Excel-connector ontwikkeld waardoor de benodigde gegevens via Excel in Limis worden geplaatst. U kunt direct beginnen met plannen. Snel en eenvoudig heeft u meteen de grip en het inzicht dat u nodig heeft voor een optimale planning. De voortgangs- en urenregistratie zorgen voor een 24/7 up-to-date planning terwijl de dashboardrapportages u alle benodigde informatie over het verloop en de prestatie van uw productieproces verschaft.

Plaats

Van der Valk Hotel Gilze – Tilburg, Klein Zwitserland 8, 5126 TA Gilze. 

Datum en tijd

Woensdag  25 maart 2015 , van 09.15 uur tot 13.30 uur (inclusief gratis lunchbuffet).

No show fee

Deelname aan de informatiebijeenkomst is gratis. U kunt uw deelname t/m woensdag 18 maart 2015 kostenloos annuleren. Bij annulering na 18 maart of bij no- show zullen de gemaakte kosten ad. Euro 30,- aan u worden doorberekend.

Aanmelding

Voor deze ochtend zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. U kunt zich aanmelden middels een korte mail met persoons- en adresgegevens naar s.vedder@limis.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven