Industrial LaserEvent • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Industrial LaserEvent

Algemene informatie

Datum
dinsdag 16 april t/m woensdag 17 april 2013
Locatie
Enschede

De crisis te lijf met lasertechniek, dat is het zwaartepunt van de 6e editie van het Industrial LaserEvent op dinsdag 16 april aanstaande in Enschede. De bedrijven die meedingen naar de LaserInnovatieprijs gaan dit aantonen. In het programma is ruimte gemaakt voor drievoor deze prijs genomineerde bedrijven om de bezoekers te overtuigen dat hun bedrijfsmodel rond lasertechniek zeer succesvol is. De bezoekers worden door hun overtuigende successen geïnspireerd en doen ook nog veel praktische tips op.

 

De keynote speaker dit jaar is Prof Dave Blank, onderzoeker nanotechnologie, technisch directeur MEAS+ en adviseur AWT.

 

Als extra is er de verkiezing van het meest innovatieve laserbedrijf: een bedrijf dat een innovatief businessmodel of productieproces rond materiaalbewerking met laser  winstgevend toepast. De pitches van de genomineerde bedrijven zullen de bezoekers inspireren om ook innovatief te gaan ondernemen.

 

Het Industrial LaserEvent bestaat verder uit het lezingenprogramma, de labdemo’s en de kennismarkt. In het programma is veel tijd ingeruimd voor netwerken. Meer informatie over het Industrial LaserEvent, het programma en hoe aan te melden is te vinden op de website www.industrial-laserevent.nl.

Het Industrial LaserEvent: Op 1 dag de hele markt van lasermateriaalbewerking op 1 locatie.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven