Huisshow Promas • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Huisshow Promas

Algemene informatie

Datum
dinsdag 10 november t/m woensdag 11 november 2015
Locatie
Maasbree

Op 10 en 11 november organiseert Promas een huisshow in Maasbree waar ook de nieuwste machine van Akira Seiki te bewonderen zal zijn, de H250RT. In dit geval gaat het om een horizontale vijfasser. De draaikanteltafel is identiek aan die van de RMV250RT, maar door de bouwwijze van de machine ligt het accent hier wat meer op het verspanend vermogen en iets minder op de dynamiek. In totaal zullen zo’n twintig machines worden getoond, waaronder Hedelius zwenkkopmachines, Hartford bewerkingscentra, CMZ draaibanken met Y-as en aangedreven gereedschappen, Feeler vijfassers en teach-in draaibanken van Takang en Trens, al dan niet in combinatie met automatiseringssystemen van onder andere Robojob en Halter. Er bestaat ook de mogelijkheid om in de directe omgeving een portaalfreesmachine van Hartford in de praktijk aan het werk te zien.

 

Vijf primeurs op huisshow Promas

 

De bekende importeur van gereedschapmachines Promas uit Maasbree organiseert op 11 en 12 november a.s. weer een huisshow. Onder de presentatie van in totaal 22 machines bevinden zich maar liefst vijf primeurs. Zo wordt onder andere de nieuwe Tiltenta T6 zwenkkopmachine van Hedelius gedemonstreerd, het compactere broertje van de ook in ons land zeer succesvolle T7, ook present op de huisshow. Beide modellen zijn voorzien van een zwenkbare hoofdspil en geïntegreerde NC-draaitafel.

 

Ook de nieuwe V5 highspeed milling machine van OPS Ingersoll en het nieuwe horizontale, 5-assige bewerkingscentrum van Akira Seiki worden op de Promas-huisshow voor het eerst voorgesteld. Beide machines beleven hun internationale introductie op de komende EMO te Milaan (5-10 oktober a.s.). Dat geldt ook voor de 3D metaalprinter van Sisma, eveneens een noviteit in ons land. De vijfde primeur is de teach-in freesmachine Promill.

 

Het aanbod op het open huis weerspiegelt de continue groei van Promas tegen de achtergrond van de Nederlandse metaalbewerkingsindustrie, die steeds meer focust op kwaliteit, precisie en rendabele productie van kleine tot middelgrote series. Promas is nu bijna zestien jaar actief op de Nederlandse markt. De Noord-Limburgse onderneming heeft – met A-merken als Hedelius (bewerkingscentra), CMZ (CNC draaibanken), MTE bed- en floortype freesmachines), Wilemin-Macodel (precisiefreesmachines), Reiden (multitasking machines) en Hartford (bewerkingscentra en portaalfreesmachines) – een eigen plaats veroverd als leverancier van gereedschapmachines voor de metaalverwerkende industrie. Dat succes is mede te danken aan een unieke formule: de markt een compleet programma bieden samengesteld uit de beste machines van gespecialiseerde fabrikanten.

 

Aanmelden voor het open huis kan via de website www.promascnc.nl

Promas Machines BV, Maasbree

 

zie de uitnodiging:

A4_uitnodiging_2015

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven