Hogesnelheidsfrezen Landré • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Hogesnelheidsfrezen Landré

Algemene informatie

Datum
donderdag 3 juli
Start
14:00
Eindigt
17:00
Locatie
Vianen

Bij hogesnelheidsfrezen is het van groot belang de warmtehuishouding in de snijkant te beheersen. Door de snijsnelheid zodanig te verhogen dat de wrijvingstijd afneemt en de warmte in de spaan gaat zitten, en niet in de snijkant of het werkstuk, wordt de standtijd verbeterd wat dus een gunstig effect heeft op de gereedschapskosten.

Om dit proces in de praktijk te laten zien organiseren Landré en Quality Tools Holland op donderdag 3 juli gezamenlijk een seminarmiddag.

Het product zal met EZCAM software worden geprogrammeerd en op een Haas vertikaal bewerkingscentrum VF-3SS worden geproduceerd.

Bezoekers aan dit seminar krijgen een  aanbieding om direct aan de slag te gaan met EZCAM software. Tevens geeft Quality Tools Holland een  korting bij de aanschaf van een starterspakket gereedschappen.

 

Het seminar “Seminar HSM (high speed milling) frezen met EZCAM ” vindt plaats bij Landré in Vianen (Utr). Deelname aan dit seminar is kosteloos. Inschrijven via onderstaande link. Deelnemers krijgen na ontvangst een bevestiging voor deelname aan het seminar op 3 juli 2014.

 

Programma

14:00-14:30        Ontvangst met koffie
14:30-15.00        Presentatie HSM gereedschappen door Quality Tools Holland
15:00-15.30        Uitleg en demo EZCAM met HSM

Pauze

16:00-16:30        Live demonstratie op de Haas VF-3SS
16:30-17:00        Afsluitend hapje en drankje

 

Aanmelden op:

http://www.landre.nl/nieuws/157-seminar-hsm-high-speed-milling-frezen-met-ezcam

 

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven