Hogesnelheidsfrezen Landré • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Hogesnelheidsfrezen Landré

Algemene informatie

Datum
donderdag 25 september
Locatie
Vianen

Op veler verzoek zal Landré op donderdag 25 september het seminar hogesnelheidsfrezen van afgelopen juni herhalen. Landré organiseert het seminar in samenwerking met Quality Tools Holland, leverancier van gereedschappen voor de verspaning. Uitgangspunt vormen de mogelijkheden voor hogesnelheid frezen die de nieuwe versie van het CADCAM softwarepakket EZ CAM biedt. Bezoekers aan dit seminar krijgen een exclusieve aanbieding om zeer aantrekkelijk direct aan de slag te gaan met EZCAM software. Tevens geeft Quality Tools Holland een mooie korting bij de aanschaf van een starterspakket gereedschappen.

Bij hogesnelheidsfrezen is het van groot belang de warmtehuishouding in de snijkant te beheersen. Door de snijsnelheid zodanig te verhogen dat de wrijvingstijd afneemt en de warmte in de spaan gaat zitten, en niet in de snijkant of het werkstuk, wordt de standtijd verbeterd wat dus een gunstig effect heeft op de gereedschapskosten.

Een product zal met EZCAM software worden geprogrammeerd en op een Haas verticaal bewerkingscentrum VF-3SS worden geproduceerd.

Het seminar “Seminar HSM (high speed milling) frezen met EZCAM ” vindt plaats bij Landré in Vianen (Utr). Deelname aan dit seminar is kosteloos. Inschrijven via onderstaande link. Deelnemers krijgen na ontvangst een bevestiging voor deelname aan het seminar.

 

Donderdag 25 september 2014 van 14:00 – 17:00 uur 

 

Aanmelden op:

http://landre.nl/nl/nieuws/157-seminar-hsm-high-speed-milling-frezen-met-ezcam

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven