Haas Demo Days • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Haas Demo Days

Algemene informatie

Datum
woensdag 9 september t/m maandag 10 augustus 2015
Locatie
Vianen

Haas Automation Europe heeft details bekendgemaakt over zijn nieuwe Demo Days, die op 9 en 10 september in heel Europa plaatsvinden. Het evenement wordt in 34 HFO’s (Haas Factory Outlets) tegelijk gehouden en heeft als thema ‘Make More Money, Faster’. Speciale aandacht zal er niet alleen zijn voor de nieuwste Haas-bewerkingsmachines maar ook voor voordelige hulpapparatuur, die zelfs voor relatief bescheiden investeringen de productiviteit een boost kan geven.

Zowel bestaande als potentiële nieuwe Haas-klanten zijn welkom op de HFO Demo Days. Ze zullen er live verspaningsdemonstraties kunnen bijwonen van de nieuwste prestatieverhogende, productiviteitsverhogende CNC-machines van Haas Automation, evenals een reeks informatieve technische seminars door experts van de desbetreffende HFO. Deelnemers aan de technische seminars zullen meer te weten komen over nieuwe kostenbesparende verspaningsstrategieën en hoe handige Haas G-codes snellere bediening mogelijk maken. Daarnaast zullen ze nog tal van andere innovatieve tips en inzichten aangereikt krijgen die tijd, geld en moeite besparen.

Op de Demo Days zal ook de nieuwste Haas-hulpapparatuur worden gedemonstreerd plus de voordelen ervan. Denk bijvoorbeeld aan het Haas-systeem voor koeling door de spil en hoe het de return-on-investment verbetert door de cyclustijden te verkorten en de kosten per werkstuk te verminderen. Andere voorbeelden van technologieën die in de kijker zullen worden gezet, zijn het automatische gereedschapinstelsysteem om snel gereedschapscoördinaten in te stellen en tijdens het proces gereedschapsslijtage te compenseren en gereedschapsbreuk te detecteren, de olieskimmer voor de koelmiddeltank, de uitlaat voor de omkasting en het automatische bijvulsysteem voor koelmiddel. Ook het gebruiksvriendelijke draadloze intuïtieve tastsysteem (WIPS – Wireless Intuitive Probing System) zal in de spotlights staan. Hiermee kan de setuptijd met tot wel 90% worden verkort.

Bekijk hier de uitnodiging: Haas Demo days

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven