Ga naar hoofdinhoud

FMB

Algemene informatie

Datum
woensdag 6 november t/m zaterdag 9 november 2013
Locatie
Bad Salzuflen/Duitsland

FMB – De toeleverancierbeurs voor de machinebouw in Bad Salzuflen/Duitsland

 

De directe link naar beslissers in de machinebouwHoe kan een toeleverancier de beslissers van enkele honderden potentiële klanten in een kerngebied van de Europese machinebouw doelgericht te bereiken? Door hun producten en diensten te presenteren tijdens de FMB toeleverancierbeurs voor machinebouw die van 6 tot 8 november 2013 wordt gehouden. Deze beurs, die al voor de negende keer wordt gehouden, brengt zo’n 400 exposanten samen die een scala aan producten ontwikkelen, produceren en leveren ten behoeve van de machinebouw.

 

Gelegen in het hart van de regio Ostwestfalen-Lippe (OWL), is Bad Salzuflen/Duitsland qua locatie een slimme keuze. Meer dan 700 machinebouw bedrijven (waaronder grote toeleveranciers, zoals elektrotechnische en elektronica-bedrijven en automatiseringsbedrijven), zijn hier betrekkelijk dicht bij elkaar gevestigd. Vorig jaar realiseerden deze bedrijven een omzet van ca. € 19 miljard met een totaal personeelsbestand van ongeveer 100.000 medewerkers.

 

De beurs werd aanvankelijk speciaal voor deze regio georganiseerd. Tegenwoordig komen bezoekers echter uit het hele noordelijke deel van Duitsland, alsmede uit buurlanden, zoals Nederland, België en Denemarken. De bezoekers wacht een breed scala van producten, aangezien de beurs het hele spectrum van de toeleveringsindustrie voor de machinebouw bestrijkt, met een focus, onder andere, op aandrijftechniek, besturing- en handlingtechnologie. Dienstverleners uit bijvoorbeeld de informatietechnologie, alsmede contractors en CAD/CAE leveranciers, behoren ook tot de exposanten van de FMB.

 

Behalve wereldwijde spelers als Bosch Rexroth, Festo, Getriebebau Nord, igus, SEW Eurodrive, Sick, Siemens en Wittenstein, bevat de exposantenlijst ook tal van kleine en middelgrote specialisten. Vooral de kleine bedrijven profiteren van de mogelijkheid om een compleet beurspakket te boeken, dat bestaat uit bezoeker reclame, meubilair en catering tegen een redelijke prijs, waarmee hun toch al beperkte reclamebudgetten worden ontzien.

 

Vorig jaar bezochten 5.600 vakbezoekers de beurs, waarvan tweederde decision-makers op posities als management, inkoop en engineering. Voor 2013 worden meer dan 6000 bezoekers verwacht op het evenement.

 

De omstandigheden op de beurslocatie zijn aantrekkelijk, niet alleen voor de exposanten, maar ook voor bezoekers. Het Exhibition Centre is gunstig gelegen aan de A2, toegang en parkeren zijn gratis, net als de beurscatalogus. Het ondersteunende programma omvat het “EnergyArena” congres, waar best-practice voorbeelden worden gepresenteerd betreffende het efficiënt gebruik van energie in de industrie. Voor meer informatie en voor het bekijken van de huidige exposantenlijst, ga naar www.fmb-messe.de

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven